-20% reducere Dispozitiv cu ultrasunete anti gandaci de bucatarie (acopera 120 mp) - Radarcan 11RCComanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

89,02 RON cu TVA

-20% reducere Dispozitiv cu ultrasunete anti gandaci de bucatarie (acopera 120 mp) - Radarcan 11RC

Denumire comerciala: 11RC

Producator: Radarcan (Spania)

Aplicabilitate: baie, bucatarie, living, dormitor, terasa, birou, spatii publice, scoli, biblioteci, sali de curs, etc.

Alimentare: 110-230V / 30-60mA
Suprafata acoperita: 120mp
Consum: 11W
Dimensiuni: 116x95x42mm
Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara, taxa transport: 15 ron/tva inclus

Descriere produs:

11RC este un aparat ce functioneaza pe sistemul ultrasunetelor. Un dispozitiv ce alunga gandacii nedoriti din casa dvs. cu ajutorul ultrasunetelor. Utrasunetele sunt unde sonore de inalta frecventa, peste 20.000 hertzi, limita maxima absoluta la care un om adult sanatos poate auzi. Insa aceste sunete, imperceptibile pt. urechea umana, sunt percepute ca pericol de gandaci de bucatarie. Gandacii de bucatarie vor fi nevoiti sa paraseasca zona acoperita de aparat, fiind constant bombardati cu aceste unde ultrasonice.

Pentru instalarea si punerea in functiune a aparatului este necesar doar sa il introduceti intr-o priza la 220V. Acesta odata introdus in priza va incepe sa emita valuri de ultrasunete. Ultrasunetele emise de aparat nu sunt percepute de dvs., insa doua leduri, unul de culoare rosie, altul de culoare verde, vor indica buna functionare a aparatului, respectiv emiterea de ultrasunete.

Acest aparat cu ultrasunete se pozitioneaza pe o suprafata plana, fara insa sa ii obturati boxa situata pe panoul frontal cu niciun obiect solid. Intrucat ultrasunetele nu trec prin pereti sau obiecte solide, va informam ca suprafata acoperita de aparat, care este de aproximativ 120 mp, poate fi afectata.

Partea inferioara a aparatului este prevazuta cu 3 pad-uri din material moale, pt. a proteja atat carcasa aparatului cat si suprafata pe care este asezat acesta. Lungimea firului de alimentare este suficienta pt. a va permite sa amplasati aparatul in pozitia dorita.

Produs ecologic:

Scapati de otravuri, alte aparate ce necesita intretinere periodica si schimbarea consumabilelor. Puteti lasa aparatul in priza pe toata durata anului, si veti avea un mediu curat, lipsit de daunatori.
Constructia aparatului este una foarte robusta. Carcasa este facuta din material plastic de foarte buna calitate.
Designul este unul modern, ce se potriveste in orice ambient, fara a atrage atentia asupra sa.
Siguranta in exploatare. Intrucat este complet silentios, si nu foloseste substante toxice, poate fi folosit cu incredere in orice mediu interior.


-----------------------------

STARE PRODUSE:

 Toate produsele din categoria resigilate se prezinta in stare de functionare in parametri dati de producator, dar pot prezenta deteriorari superficiale ale ambalajului si / sau produsului in sine, deteriorari care nu influenteaza buna operare a dispozitivului.