-20% reducere Dispozitiv electronic portabil generator de ultrasunete anti gandaci (20mp) - Radarcan 10RCComanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

47,27 RON cu TVA

-20% reducere Dispozitiv electronic portabil generator de ultrasunete anti gandaci (20mp) - Radarcan 10RC

Denumire comerciala: 10RC

Producator: Radarcan (Spania)

Aplicabilitate: interior - poduri, pivnite, sub scari, in camara, in hambar, in gradina, in sera, in biblioteca, in sali de mese, in restaurante, etc.

Alimentare: 4 x 1.5V AA
Suprafata acoperita: 20mp
Dimensiuni: 72x97x34mm
Mod de actionare: ultrasunete
Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara, taxa transport: 15 ron/tva inclus

Produs ecologic:

Calitatea produselor Radarcan, fabricate in UE, este foarte mare. Radarcan a proiectat generatorul cu ultrasunete portabil contra gandacilor de bucatarie. Aparatul este dotat cu o boxa speciala, capabila sa redea ultrasunete, cu frecventa de peste 20.000 Hz, valoare de la care urechea omului nu poate auzi. Gandacii percep insa aceste unde ultrasonice, provocandu-le o stare de neliniste, de disconfort, si in final, fortandu-i sa paraseasca zona acoperita de aparat, care in acest caz este de 20 de metri patrati.

Acest aparat este portabil, de dimensiuni reduse. Functioneaza cu 4 acumulatori 1.5V AA, neinclusi in pachet. Este ideal pt. amplasarea in locuri greu accesibile sau unde nu exista prize electrice. Pt. instalarea bateriilor, desfaceti capacul din spatele aparatului, si montati cele 4 baterii respectand polaritatea bornelor. Aparatul va porni imediat ce toate bateriile au fost instalate.

Desi dvs. nu veti auzi nimic, un led de control de culoare rosie situat pe panoul din fata aparatului va confirma functionarea acetuia. Ultrasunetele se emit prin boxa din partea stanga a aparatului. Nu obturati boxa si nu ascundeti aparatul in spatele obiectelor de mobilier masiv, corpurilor solide sau in spatele perdelelor. Propagarea ultrasunetelor poate fi afectata de obiectele din jur, intrucat aceste unde nu trec prin obiecte solide.

Produs ecologic:

Dimensiuni si greutate reduse: puteti folosi aparatul oriunde, in orice camera, il puteti pune in masina cand plecati in drumetii, in camera copiilor, in camara, etc.
Sigur si eficient: nu foloseste substante toxice sau chimicale, nu produce fum, nu necesita intretinere sau consumabile.
Nu afecteaza omul sau animalele de companie mari, precum caini, pisici, pesti, papagali.
Modern: carcasa este dintr-un material plastic ABS, foarte bine lucrat, ce va asigura o rezistenta sporita in timp.
 
 
 

-----------------------------

STARE PRODUSE:

 Toate produsele din categoria resigilate se prezinta in stare de functionare in parametri dati de producator, dar pot prezenta deteriorari superficiale ale ambalajului si / sau produsului in sine, deteriorari care nu influenteaza buna operare a dispozitivului.