-35% reducere Anti gandaci de bucatarie cu ultrasunete (20mp) - Radarcan 6RCComanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

38,40 RON cu TVA

-35% reducere Anti gandaci de bucatarie cu ultrasunete (20mp) - Radarcan 6RC

Denumire comerciala: 6RC

Producator: Radarcan (Spania)

Aplicabilitate: baie, bucatarie, living, dormitor, terasa, birou, spatii publice, scoli, biblioteci, sali de curs, etc.

Dimensiuni: 70x65x45mm
Alimentare: 110-230V
Consum: 5W
Suprafata acoperita: 20mp
Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara, taxa transport: 15 ron/tva inclus

Descriere produs:

Pentru a scapa de gandacii de bucatarie se recomanda ultrasunete. Este o metoda ecologica care nu va afecteaza pe dvs., in schimb afecteaza sistemul nervos al gandacilor, astfel ii va tine la distanta. Aparatul anti gandaci este un produs ce emite ultrasunete, este produs in Spania la cele mai inalte standarde. Ultrasunetele emise de aparat nu sunt percepute de animalele de companie sau de oameni. Este posibil sa afecteze alte peturi precum porcusori de guineea sau hamsteri. Nu este reomandat sa folositi aparatul in aceeasi camera cu rozatoarele mici de companie pe care le puteti avea si pe care doriti sa le protejati.

Instalare:

Instalarea si pornirea se face foarte usor. Aparatul se introduce intr-o priza fara butoane sau alte setari complicate. Odata introdus in priza la o sursa de 220V, va incepe sa emita ultrasunete si pentru a va proteja perimetrul casei. Dvs. nu veti auzi nimic, insa un LED de culoare rosie va clipi intermitent, indicand buna functionare a aparatului.

Nu este recomandat sa pozitionati dispozitivul in spatele perdelelor, corpurilor solide, obiectelor de mobilier, intrucat ultrasunetele nu trec prin acestea, rezultand in cele din urma la o suprafata acoperita mult mai mica decat cea pt. care a fost proiectata aparatul.

Produs ecologic:

Non-toxic: nu scoate fum, fara otravuri, fara chimicale, fara rezerve, etc
Compact si modern - carcasa aparatului este una de dimensiuni reduse, cu un design placut ochiului, in culori neutre, ce nu atrag atentia.
Simplu de utilizat - doar introduceti aparatul in priza, si uitati de gandacii de bucatarie.

 

-----------------------------

STARE PRODUSE:

 Toate produsele din categoria resigilate se prezinta in stare de functionare in parametri dati de producator, dar pot prezenta deteriorari superficiale ale ambalajului si / sau produsului in sine, deteriorari care nu influenteaza buna operare a dispozitivului.