Cursa (capcana) mecanica anti cartita TTP94Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

35,98 RON cu TVA

 Cursa (capcana) mecanica anti cartita TTP94

 
Denumire produs: TTP94

Produs: in Italia

Aplicabilitate: pajisti, gradini de legume, gradini de flori, terenuri arabile, gazon, teren de golf, teren de tenis, etc.
Material: metal
Livrare oriunde in tara prin curier rapid, taxa transport: 15 ron/tva inclus


Descriere produs:

Aceasta cursa mecanica creata pentru uzul profesional, va oferi rezultate dorite. TTP94 este facil de instalat, cursa mecanica e solutia perfecta pentru capturarea cartitelor din sol, cauzeaza moartea rapida prin sugrumare.
Cursa impotriva cartitelor TTP94 se va pozitiona de-a lungul tunelurilor sapate de rozatoare, iar cand acestea vor tranzita tunelul in care a fost pozitionata, cartita va declansa dispozitivul de blocare.

Cum sa scapam de cartite cu aceasta cursa mecanica?


Cartitele au vederea slaba, dar in schimb auzul este foarte dezvoltat si sensibil, astfel cursa mecanica este special conceputa pentru a nu fi detectata usor de catre rozatoare. Avand "aliant" intunericul din tuneluri si vederea slaba a cartitelor, cursa actioneaza fara sa fie depistata si astfel evitata de daunatori. Cartita este un animal care traieste in special in tuneluri, cand doreste sa treaca dintr-un tunel in altul ea declanseaza cursa.

Instalare:


Cursa TTP94 se va monta doar pe galerii. Cursa se armeaza prin inchiderea manerelor si deschiderea falcilor din interior unde pozitonati, (cu aproximatie in centru) dispozitivul de blocare legat de lant, acest dispozitiv armeaza mecanismul de declasare a cursei. Partile laterale trebuie sa fie paralele cu directia tunelului.
Dupa montarea cursei in galerie, mascati cu pamant, portiunea unde a avut loc montarea.
Uitati-va atent daca manerele cursei sunt deschise, pentru a va asigura ca aceasta cursa este actionata.

Avantajele capcanei mecanice contra cartitelor:


Constructie foarte robusta, material rezistent;
Se instaleaza cu usurinta, doar prin amplasarea cursei in pamant;
Nu produce fum;
Nu foloseste substante toxice.

Atentie!


Inainte de montare cititi toate intructiunile de folosire. Nu utilizati pentru alte scopuri decat cele indicate. Nu lasati capcana la indemana copiilor. Nu lasati capcana, armata, nesupravegheata la suprafata solului.