Alarma acustica profesionala impotriva pasarilor pe suprafete mari de pana la 30.000 mp - BR 33Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

1.264,90 RON cu TVA

Alarma acustica profesionala impotriva pasarilor pe suprafete mari de pana la 30.000 mp - BR 33

 

Denumire produs: BR-33

Produs in: UE

Aplicabilitate: campuri, terase, livezi,  gradina cu flori, gradina cu legume, gazon, etc.
 
Pasari combatute: porumbei, pescarusi, ciori, gugustiuci, vrabii, grauri, randunele, etc.

Voltaj: 12C/DC
Sursa de alimentare : Acumulator auto 50A
Consum de energie: 40
Aria acoperita: 25.000-30.000 m
Temperatura de operare: -10 C + 40 ° C
Garantie comerciala: 24 luni (pers. fizice) 12 luni (pers. juridice)
Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara, taxa transport: 15 ron/tva inclus

Descriere produs:

Atacul pasarilor (in special stoluri de grauri) la ciresele coapte sau struguri poate fi extrem de suparator, iar daunele considerabile. Echipamentele cu alarme acustice sunt dispozitive ecologice care nu fac rau pasarilor, doar le indeparteaza din zona pe care doriti sa o protejati. Un senzor de lumina activeaza dispozitivul in timpul zilei si  pe timp de noapte atunci cand sesizeaza prezenta pasarilor. Capacitatea de a furniza atat bateria cat si grila electrica -220V. Instalarea si operarea este foarte usoara. Aparatul emite un semnal pentru pasari sa nu atace zonele protejate. Impactul economic mediu de utilizare a produsului anti pasari variaza intre 50-80%. Efectul depinde de speciile de pasari ocrotite si numarul de pasari.

Instalarea aparatului:


Nu este nevoie de cunostinte de specialitate pentru instalare si operare. Aparatul anti pasari Bird Guard se instaleaza in mijlocul unei zonei protejate la o inaltime de 150-200 cm. Aparatul se fixeaza  cu doua console de metal. Alimentarea aparatului Bird Guard necesita o tensiune de 12V si capacitate de 40-60Ah (bateria de masina de exemplu). Conectati mufa rosie la borna "+" a bateriei si conectorul negru la terminalul "-". Bateria este protejata de lumina directa a soarelui. Dupa deschidere, lumina verde se aprinde, ceea ce indica functionarea. Cu o baterie BR-14 functioneaza 6-8 saptamani, si BR-33 4-6 saptamani. Dupa alimentare asteptati aproximativ 15 minute si veti auzi un semnal sonor.