Alarma pentru motocicleta Kemo - M073NComanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

30,96 RON cu TVA

Alarma pentru motocicleta Kemo - M073N

 

Denumire produs: M073N

Producator: Kemo (Germania)

Aplicabilitate:
scooter, biciclete, motociclete, semnalizator de contact ferestre, etc.

Unghiul de inclinare pentru comutare de aprox. de la 12 la 20° in toate directiile
Capacitate de comutare max. 25 V / DC max. 1 A
Dimensiuni aprox. 30 x 25 x 15 mm (fara curele de fixare)
Garantie comerciala: 24 luni (pers. fizice) 12 luni (pers juridice)
Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara, taxa transport: 15 ron/tva inclus

Instalare:

Alarma auto porneste automat ca un claxon sau o sirena, in cazul in care motocicleta ar trebui sa fie mutata dintr-o pozitie de parcare in oricare alta pozitie. Este un modul impermeabil si protejat contra trepidatiilor. De asemenea, poate fi utilizat pentru a proteja orice alte obiecte, care nu trebuie sa fie mutate. Timpul alarmei este nelimitat. Se recomanda sa conectati o mica sirena electronica al carei sunet difera de o sirena normala.

Instructiuni de asamblare:

Modulul trebuie sa fie fixat intr-un loc corespunzator pe obiectul care necesita sa fie supravegheat (motociclete, scutere, etc), in conformitate cu urmatoarele instructiuni: Exista un senzor dependent de pozitie in interiorul modulului, care se cupleaza cand este in poziÈ›ie orizontala si se opreste cand este inclinat lateral (indiferent de directie). Deci, modulul trebuie sa fie montat in asa fel, incat sa se situeze in pozitie orizontala, in stare de alarma.  In vederea stabilirii modului de stare de repaus trebuie sa fie inclinat cel putin 15°.  Modulul poate trece direct pe curent pana la max. 1 A la tensiuni de 1 pana la 25 V / DC. Deci, s-ar putea conecta claxoane mai mici de scutere sau sirene electronice in mod direct. Daca doriti sa conectati claxoane sau lampi cu un consum mai mare de curent este necesara interpunerea unui releu de automobil. Modulul M073N activeaza releul, dupa care este posibila comutarea la o intensitate de pana la 20 A, in functie de marimea releului cu care intra in contact (vezi schitele).

Eliminarea:

Acest dispozitiv nu poate fi aruncat impreuna cu deseurile gospodariei. Este necesar sa fie livrat la puncte de colectare electrice si electronice, unde sunt colectate si eliminate televizoarele, calculatoarele, etc. (Va rugam sa intrebati autoritatea locala sau autoritatile municipale pentru aceste puncte de colectare ale deseurilor electrice si electronice).