Alunga pasarile intr-un mod ecologic (70 mp) - Animal RepellerComanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

130,50 RON cu TVA

Alunga pasarile intr-un mod ecologic (70 mp) - Animal Repeller

 

Denumire produs: Animal Repeller

Aplicabilitate: cladiri, terase, livezi,  gradina cu flori, gradina cu legume, gazon, etc.
 
Pasari combatute: porumbei, pescarusi, ciori, gugustiuci, vrabii, grauri, randunele, etc.
Se amplaseaza la nivelul solului, prin infigere in pamant, zapada, nisip, etc.
Alimentare: 4 x D (R20)
Suprafata acoperita de senzorul PIR: 70mp
Unghiul acoperit de senzorul PIR: 110°
Volumul alarmei acustice: 110 dB
Material carcasa: aluminiu si plastic ABS
Garantie comerciala: 24 luni (pers. fizice) 12 luni (pers. juridice)
Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara, taxa transport: 15 ron/tva inclus

Descriere produs:

Acest aparat cu alarma acustica este destinat protectiei gradinilor, campurilor cu recolte, livezilor, fermelor si alte zone impotriva pasarilor precum ciori, vrabii, porumbei, pescarusi, etc sau chiar animale mici. Are forma unui tarus, pentru a putea fi introdus in pamant, in nisip, in zapada, etc. Are un senzor de miscare PIR, pentru detectarea pasarilor nedorite. Odata simtita prezenta unui daunator, va declansa o alarma acustica, ce imita sunetul pasarilor de prada si al animalelor salbatice, care vor alunga pasarile pe care dorim sa le combatem. Alimentarea se face cu patru baterii, de tip D.

Suprafata acoperita de senzorul de miscare este de aproximativ 70 de mp. Volumul sunetului emis este de 110dB. Aparatul nu este destinat uzului in zonele rezidentiale, intrucat zgomotul produs de aparat poate deranja vecinii. Se preteaza in schimb pt. protejarea gradinilor de legume si flori, livezilor, fermelor, etc, impotriva pasarilor precum ciori, vrabii, porumbei, etc. Deasemenea, va puteti proteja imobilele si terenurile de la munte sau mare, impotriva pescarusilor.

Cum se face instalarea?

Acest aparat cu alarma acustica este alcatuit din doua parti. Partea inferioara, care are forma unui tarus, si este fabricata din metal, se introduce in pamant si adaposteste si bateriile. Partea superioara, din material plastic dur, inglobeaza boxa, senzorul de miscare si partea electronica. Pentru punerea in functiune, se introduc bateriile respectand polaritatea bornelor, si apoi se conecteaza cele doua parti ale aparatului cu ajutorul firului de legatura. Se asambleaza apoi aparatul, si se introduce in pamant. Daca solul este prea tasat si opune rezistenta, se recomanda saparea unei gauri de ghidaj. Aparatul are doua moduri de functionare, si anume Auto si PIR. In modul Auto, aparatul va emite alarma la fiecare 30 de minute, iar pe timpul noptii de va opri. In modul PIR, de fiecare data cand aparatul va sesiza miscare, va declansa alarma pt. cateva secunde.

Avantaje:

Non toxic si ecologic. Nu produce rau animalelor, ci doar le sperie.
Nu foloseste substante chimice in alungarea animalelor. Puteti lasa aparatul nesupravegheat, intrucat alimentarea pe baterii si materialele de foarte buna calitate din care este construit aparatul vor elimina riscul de incendii sau alte probleme pe care aparatele alimentate la 220V le pot cauza.