Animal Chaser dispozitiv cu ultrasunete pentru alungarea cainilor (200 mp)Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

169,32 RON cu TVA

Animal Chaser dispozitiv cu ultrasunete pentru alungarea cainilor (200 mp)

 

Denumire produs: Animal chaser

Dimensiuni: 145 x 138 x 82 mm
Greutate: 255 gr.
Alimentare: 220-240V, 50/60Hz
Frecvente: 16 - 23 kHz (continuu variabile)
Putere audio emisa: 130dB
Zona acoperita: ~ 200 mp
Aplicabilitate: exterior - gradini de legume, gradini cu flori, culturi agricole, livezi, etc.
Garantie comerciala: 24 luni (pers. fizice) 12 luni (pers. juridice)
Livrare oriunde in tara prin curier rapid, taxa transport: 15 ron/tva inclus

Descriere produs:


Aparatul odata introdus in priza, emite ultrasunete. Acestea sunt unde ultrasonice pe frecvente imperceptibile de urechea umana, dar care afecteaza sistemul nervos si auditiv al animalelor mari si rozatoarelor, care vor evita zona acoperita de aparat, si care este in suprafata de aproximativ 200 de metri patrati.

Instalare:

Aparatul se introduce in priza, si se amplaseaza intr-un camp deschis, care sa ii permita difuzarea ultrasunetelor intr-un mod cat mai eficient. Ultrasunetele nu trec prin pereti, corpuri solide, sticla, samd, altfel riscati sa afectati suprafata maxima acoperita de aparat. Aparatul prezinta doua orificii de prindere si diblurile aferente. Poate fi montat fie pe un perete, pe suprafete de lemn, de plastic, se pot prinde si direct de copaci, in functie de nevoi, posibilitati sau imaginatie. In pachet este deasemenea inclus si un prelungitor de aproximativ 5 m, izolat, rezistent la intemperii. Totusi, chiar daca aparatul este destinat uzului exterior, nu permiteti accesul apei in interiorul aparatului prin orificiul boxei, intrucat riscati distrugerea lui. Imediat dupa ce veti introduce aparatul in priza, ledul de culoare rosie din fata panoului se va aprinde, indicand buna functionare a produsului, iar dvs. nu veti auzi nimic.

Avantaje:

- Nu foloseste substante toxice in alungarea animalelor, rozatoarelor si soarecilor. Este deci sigur pentru om si familia acestuia.
- Nu afecteaza sanatatea animalelor. Sunetele emise de aparat vor forta daunatorii sa paraseasca zona afectata, provocandu-le un real discomfort, fara insa a le afecta organismul.
- Eficienta si eficacitate sportia. Aparatul poate fi lasat in priza pe toata durata anului, iar dvs. nu trebuie sa va mai faceti griji in privinta animalelor nedorite. Scapati de capcane, de alungarea cainilor cu matura, de otravurile pentru soareci, etc.
- Non toxic pentru mediu si plante. Poate fi folosit cu succes in gradini, inlocuind astfel cu succes otravurile sau substantele nocive ce va puteau afecta florile, legumele si ulterior chiar pe dvs.