Anti cartita si alte rozatoare subterane solar cu vibratii (625mp) - Pestmaster LED625Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

65,79 RON cu TVA

Anti cartita si alte rozatoare subterane solar cu vibratii (625mp) - Pestmaster LED625


Denumire produs: LED625

Producator: Pestmaster (Marea Britanie)

Aplicabilitate:
pajisti, gradini de legume, gradini de flori, terenuri arabile, gazon, teren de golf, teren de tenis, etc.
Suprafata acoperita: ~ 625mp
Alimentare: solara prin panou fotovoltaic
Material: Plastic dur + aluminiu
Dimensiuni : 380 x 155 mm (inaltime/diametru)
Led incorporat pt iluminare pe timpul noptii
Garantie comerciala: 24 luni (pers. fizice) 12 luni (pers juridice)
Livrare oriunde in tara prin curier rapid, taxa transport: 15 ron/tva inclus

Descriere produs:

Anti cartita LED625 este un dispozitiv electronic, destinat alungarii cartitelor si altor rozatoare subterane. Aparatul anti cartita are un motoras ce va transmite vibratii. Aceste vobratii se vor propaga prin pamant, fiind resimtie de animalele pe care dorim sa le combatem pana la o distanta de aproximativ 625 metri patrati.

Vibratiile sunt transmise la intervale de timp regulate, pentru a simula miscari ale pamantului, ce sunt percepute si interpretate de daunatori ca potential pericol si vor parasii zona acoperita. Pe langa vribratii, aparatul mai emite prin intermediul unei boxe si sunete, pentru a spori eficienta dispozitivului. Modelul anti cartita LED625 se alimenteaza prin intermediul unui panou fotovoltaic direct de la lumina Soarelui. Nu necesita asadar verificarea si schimbarea periodica a bateriilor, sporind confortul in utilizare si intretinere.

Acumulatorii incorporati vor inmagazina energia acumulata in timpul zilei, pentru a alimenta aparatul si pe perioada noptii. LED-ul incorporat se va apronde la lasarea intunericului, si va crea o atmosfera placuta in gradina in care instalati aparatul. LED-ul foloseste acelasi sistem de alimentare ca si mecanismul de alungare a daunatorilor, si anume solar. Nu trebuie deci sa schimbati baterii sau sa il incarcati.

Instalare:

Aparatul anti rozatoare are  forma unei ciuperci, si este compus din doua parti. Partea inferioara ae forma unui tarus, este din aluminiu, se introduce in pamant si contine mecanismul care emite vibratiile si sunetele. Partea superioara, din material plastic de culoare verde, contine panoul fotovoltaic si sistemul de alimentare, si va ramane deasupra solului, expusa la lumina Soarelui. Conectati firul partii inferioare la mufa partii superioare. Apoi asamblati cele doua parti ale aparatului, si introduceti-l in pamant circa 3/4, astfel incat linia unde se imbina cele doua parti sa fie deasupra solului, iar apa sa nu intre in aparat.

Atentie:

Suprafata acoperita (625 mp) poate fi afectata de natura solului, precum si de obiecte sau relief. Un sol afanat sau mlastinos nu va propaga vibatiile la fel de bine precum unul bine compactat si uscat. De asemenea, radacinile copacilor, fundatiile caselor, pietrele din sol, pot afecta propagarea acestor mini unde seismice. Aparatul solar trebuie introdus in pamant fara al forta. Nu bateti cu ciocanul dispozitivul, nu folositi forta excesiva la introducerea in sol si nu il desfaceti. In cazul in care terenul este prea dur, sapati o gaura de ghidaj in sol, apoi introduceti dispozitivul si tasati pamantul in jurul acestuia.

Avantajele aparatului contra cartitelor:

Nu produce fum;
Nu foloseste substante toxice;
Nu afecteaza animalele domestice, de companie sau de ferma;
Nu omoara daunatorii, doar ii alunga, eliminand astfel riscul ca acestia sa se descompuna in galeriile sapate, in gradini, in casa sau in anexele acesteie;
Vibratiile si sunetele nu sunt percepute de om, deci puteti folosi aparatul si pe timpul noptii, fara grija de a va deranja vecinii;