Anti insecte pentru priza (20 mp) - Isokat MiniComanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

43,45 RON cu TVA

Anti insecte pentru priza (20 mp) - Isokat Mini

 

Denumire comerciala: isokat mini

Producator: Isotronic (Germania)

Aplicabilitate: bucatarie, camera de zi, sufragerie, la birou, in spatii comerciale, in magazine alimentare, biblioteci, etc.

Alimentare: 230V - 50Hz
Arie de actiune: 20 mp
Consum: 1W
Clasa de protectie: II
Garantie comerciala: 24 luni (pers. fizice) 12 luni (pers. juridice)
Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara, taxa transport: 15 ron/tva inclus

Descriere produs:

Acest dispozitv anti insecte este un mini distrugator de insecte cu lampa mica UV fluorescenta. Este special conceput pentru eliminarea insectelor zburatoare precum muste si tantari din dormitoarele dumneavoastra. Aparatul anti insecte este de culoare albastra, cu dimensiuni reduse, are un consum redus de energie, functioneaza foarte eficient in locuri in care lumina nu este de o intensitate foarte mare. Efectul este vizibil imediat, daca in camera lumina este stinsa insectele vor fi atrase mult mai repede de un tub uv.

Instalare:

Principiul de functionare a acestui aparat anti insecte este pe baza de inalta tensiune. Cu un consum redus, aparatul se introduce in priza si combate insectele zburatoare. Este indicat ca mini distrugatorul sa nu se introduca intr-o priza amplasata in apropierea altei surse de lumina. Insectele si musculitele care inoportuneaza si inteapa (in special tantarii) sunt atrase de lumina ultravioleta. Cand se indreapta spre sursa de lumina, ele ating electrolizii sub tensiune si sunt omorate rapid si igienic. Aceasta tensiune nu prezinta pericol pentru om.

Important!

Nu necesita cablu, nu necesita suspendare, nu provoaca iritatii cauzate de lumina!