Anti-muste cu ultrasunete (25mp) - Radarcan R-103Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

71,52 RON cu TVA

Anti-muste cu ultrasunete (25mp) - Radarcan R-103

 

Denumire comerciala: R-103

Producator: Radarcan (Spania)

Aplicabilitate: bucatarie, baie, camera de zi, sufragerie, la birou, in spatii comerciale, in magazine alimentare, biblioteci, etc.

Alimentare: 110-230V
Suprafata acoperita: aprox. 25 mp
Dimensiuni: 64x44x70mm
Consum: 11W
Garantie comerciala: 24 luni (pers. fizice) 12 luni (pers. juridice)
Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara, taxa transport: 15 ron/tva inclus

Descriere produs:

In urma testelor intensive de laborator, s-a demonstrat faptul ca insectele, rozatoarele, animalele, sunt sensibile la ultrasunete, la miscari usoare ale pamantului, precum si alte lucruri pe care oamenii nu le resimt, intrucat noi nu avem simturile atat de bine dezvoltate. Insectele se bazeaza pe campul magnetic al Pamantului pt. a se putea orienta si ghida. Liliecii folosesc ultrasunetele pt. a se deplasa, fiind animale aproape oarbe, ce vaneaza si se misca doar noaptea. Furnicile deasemenea, se folosesc de magnetismul Pamantului pt. a se orienta in spatiu. Aceste aparate cu ultrasunete se folosesc de aceasta.

Gara cu sprayurile cu aerosoli, dezgustatoarele benzi cu lipici, aparatele cu pastile ce trebuie intretinute periodic. Va oferim o solutie eficienta, simpla si avantajoasa financiar. Aparatul Radarcan SC29 este echipat cu un emitator de ultrasunete de inalta frecventa, care afecteaza sistemul nervos central al mustelor, alungandu-le din aria de actiune a emitatorului respectiv. Nu foloseste substante chimice, nu necesita intretinere, nu are componente consumabile.

Instalare dispozitiv:


Introduceti aparatul in priza, si acesta va incepe sa emita ultrasunetele. Dvs. nu veti auzi nimic, intrucat aceste unde ultrasonice nu sunt percepute de urechea umana, insa un LED de culoare verde situat pe panoul frontal al aparatului va indica buna functionare a acestuia. Puteti lasa aparatul in priza pe toata durata verii. Consumul este de doar 11W.

Produs ecologic:


Simplitate si eficienta. Lasati aparatul in priza si va scapa de muste.
Siguranta in exploatare. Nu mai aveti nevoie de substante toxice, sprayuri, otravuri, care pot provoca alergii, pot afecta persoanele astmatice, copiii sau animalele de companie.
Comod. Nu mai trebuie sa inlocuiti permanent pastilele sau rezervele aparatelor clasice. Puteti lasa aparatul in priza tot timpul anului.