Aparat Animal Repel cu senzor de miscare si alarma acustica anti caini (70 mp)Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

130,50 RON cu TVA

Aparat Animal Repel cu senzor de miscare si alarma acustica anti caini (70 mp)


Denumire produs: Animal Repeller

Producator: Pestmster (Marea Britanie)

Mod de actiune: alarma acustica

Alimentare: 4 x D (R20)
Suprafata acoperita de senzorul PIR: 70mp
Unghiul acoperit de senzorul PIR: 110°
Volumul alarmei acustice: 110 dB
Material carcasa: aluminiu si plastic ABS
Aplicabilitate: exterior - gazon, gradini cu flori, livezi, gradini cu legume, teren de golf, piscina, teren de fotbal, terasa, loc de joaca copii, etc.
Garantie comerciala: 24 luni (pers. fizice) 12 luni (pers. juridice)
Livrare oriunde in tara prin curier rapid, taxa transport: 15 ron/tva inclus

Detalii produs:

Aparatul cu alarma acustic va ajuta sa indepartati cainii din fata zona pe care doriti sa o protejati. Animal Repeller are forma unui tarus, pentru a putea fi introdus in pamant, in nisip, in zapada, etc. Are un senzor de miscare PIR, pentru detectarea cainilor nedoriti. Odata simtita prezenta unui caine sau alt animal, va declansa o alarma acustica, ce imita sunetul pasarilor de prada si al animalelor salbatice.

Alimentarea se face cu patru baterii, de tip D. Suprafata acoperita de senzorul de miscare este de aproximativ 70 de mp. Volumul sunetului emis este de 110dB. Acest aparat anti daunatori nu este destinat uzului in zonele rezidentiale, intrucat zgomotul produs de aparat poate deranja vecinii.

Instalare:

Aparatul anti animale si pasari este alcatuit din doua parti. Partea inferioara, care are forma unui tarus, si este fabricata din metal, se introduce in pamant si adaposteste si bateriile. Partea superioara, din material plastic dur, inglobeaza boxa, senzorul de miscare si partea electronica. Pentru punerea in functiune, se introduc bateriile respectand polaritatea bornelor, si apoi se conecteaza cele doua parti ale aparatului cu ajutorul firului de legatura.

Se asambleaza apoi aparatul, si se introduce in pamant. Daca solul este prea tasat si opune rezistenta, se recomanda saparea unei gauri de ghidaj. Aparatul are doua moduri de functionare, si anume Auto si PIR. In modul Auto, aparatul va emite alarma la fiecare 30 de minute, iar pe timpul noptii de va opri. In modul PIR, de fiecare data cand aparatul va sesiza miscare, va declansa alarma pentru cateva secunde.

Avantaje:


Non toxic si ecologic. Nu produce rau animalelor, ci doar le sperie. Nu foloseste substante chimice in alungarea animalelor. Puteti lasa aparatul nesupravegheat, intrucat alimentarea pe baterii si materialele de foarte buna calitate din care este construit aparatul vor elimina riscul de incendii sau alte probleme pe care aparatele alimentate la 220V le pot cauza.