Aparat anti cartita cu vibratii (1000 mp fara musuroaie de cartita) - Radarcan 20TComanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

106,01 RON cu TVA

Aparat anti cartita cu vibratii (1000 mp fara musuroaie de cartita) - Radarcan 20T

 

Denumire produs: 20T

Producator: Radarcan (Spania)

Aplicabilitate: pajisti, gradini de legume, gradini de flori, terenuri arabile, gazon, teren de golf, teren de tenis, etc.
Alimentare: 4 baterii de tip D / R20
Aria de acoperire: 1000 mp
Garantie comerciala: 24 luni (pers. fizice) 12 luni (pers juridice)
Livrare oriunde in tara prin curier rapid, taxa transport: 15 ron/tva inclus

Descriere produs:

Cartitele au vederea slaba, dar in schimb auzul este foarte dezvoltat si sensibil, percepand foarte bine vibratiile solului. 20T se foloseste de aceasta sensibilitate a cartitelor pentru a le indeparta.. Aparatul contra cartitelor emite vibratii la intervale de timp regulate, ce se propaga prin pamant. Suprafata acoperita de aparat este de 1000 de metri patrati. Aceasta suprafata poate fi afectata insa de conditiile solului: un teren umed sau mlastinos nu are aceleasi proprietati ca unul uscat si bine compactat ce poate propaga undele mai bine decat cel umed. De asemenea, pozitionarea casei, a pivnitelor, a gardurilor despartitoare, diverse fundatii sau santuri sapate, chiar si copaci batrani cu o radacina groasa pot afecta propagarea undelor prin pamant. Prin urmare, recomandam sa luati in considerare acesti factori atunci cand achizitionati si instalati acest aparat.

Instalare:

Desurubati  capacul unitatii in sens invers acelor de ceasornic si scoateti unitatea interioara. Aparatul functioneaza cu 4 baterii 1.5V-D. In termen de 15 sec. se va auzi un sunet, iar aparatul va vibra, ceea ce indica ca functioneaza in parametrii optimi. Apoi introduceti unitatea interioara in carcasa, insurubati capacul in unitate in sensul acelor de ceasornic. Se face o gaura cilindrica in pamant cu un obiect dur apoi se introduce aparatul in pamant. Pentru a va asigura de un contact maxim cu solul, tasati pamantul din jurul aparatului.

Atentie!

Daca pamantul este foarte compactat si aparatul nu poate fi introdus manual, este interzisa cu desavarsire lovirea acestuia cu ciocanul. Puteti distruge aparatul, in acest caz garantia devenind nula. In acest caz, sapati o gaura de ghidaj cu un alt instrument, dupa care introduceti aparatul si tasati pamantul in jurul acestuia.