Aparat anti lilieci pentru zone mari (500 mp) - Radarcan R-301Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

270,88 RON cu TVA

Aparat anti lilieci pentru zone mari (500 mp) - Radarcan R-301

 

Denumire produs: R-301

Producator: Radarcan (Spania)

Metoda combatere: ultrasunete
Alimentare: 220-230V / 50Hz
Suprafata acoperita interior: 500mp
Suprafata acoperita exterior: 100mp
Consum: circa 8W
Aplicabilitate: case rezientiale, apartamente, garsoniere, scoli si gradinite, baruri, cafenele, hale industriale, spitale, centre medicale, cabinete veterinare, restaurante, centre comerciale, alimentare, etc.
Garantie comerciala: 24 luni (pers. fizice) 12 luni (pers juridice)
Livrare oriunde in tara prin curier rapid, taxa transport: 15 ron/tva inclus


Cum functioneaza:

Pentru a putea alunga liliecii, aparatul bruiaza ultrasunetele emise de ei, dezorientandu-i. Liliecii, fiind aproape orbi, emit ultrasunete pentru a se ghida, si pentru a crea o harta a mediului inconjurator, asemenea radarelor avioanelor. Ultrasunetele emise se lovesc de obiectele din jur, si se intorc inapoi la liliac. Radarcan R-301 practic va bruia acest sistem de orientare a liliecilor, fortandu-i sa nu patrunda in suprafata acoperita de aparat.

Acest aparat anti lilieci este destinat atat uzului interior, cat si exterior. Poate acoperi o suprafata de pana la 500 de mp la interior, si pana la 100 mp la exterior. Constructia aparatului este una foarte robusta, rezistenta. Totusi, chiar daca poate fi folosit la exterior, nu permiteti apei sa patrunda in aparat sau in adaptorul de 220V. Aparatul se porneste imediat ce a fost alimentat la priza de 220V. Fara alte setari complicate, fara consumabile sau substante toxice.

Produs ecologic:

Nu produce fum, nu degaja mirosuri neplacute, nu foloseste substante toxice. Deasemenea, ultrasunetele nu pot fi auzite de oameni sau animelele de companie, deci poate fi folosit inclusiv noaptea, fara grija de a va deranja vecinii.
Aparatul este foarte robust, carcasa este din metal, foarte atent finisat.
De altfel, toate produsele Radarcan sunt de o calitate superioara, si sunt fabricate in UE.