Aparat anti-pasari cu alarma acustica si senzor de miscare - REP 22 (40 mp)Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

329,98 RON cu TVA

Aparat anti-pasari cu alarma acustica si senzor de miscare - REP 22 (40 mp)

 

Denumire produs: REP 22

Producator: Mondo Verde (Italia)

Aplicabilitate: campuri, terase, livezi,  gradina cu flori, gradina cu legume, gazon, pomi fructiferi, etc.
 
Pasari combatute: pescarusi, ciori, gugustiuci, vrabii, grauri, randunele, porumbei, etc.

Alimentare: 4 baterii R20 x 1.5V
Suprafata acoperita senzor: 7 m
Suprafata acoperita: 40 mp
Unghi de detectie: 90°
Frecventa: 16 - 27 kHz
Volum unde ultrasonice: 110 dB
Volum alarma audio: 120 dB
Greutate: 650 g
Dimensiuni: 20.5 x 11 x 21.5 cm
Garantie comerciala: 24 luni (pers. fizice) 12 luni (pers. juridice)
Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara, taxa transport: 15 ron/tva inclus

Descriere produs:

Graurii s-au obisnuit sa convietuiasca cu omul. Aceste pasari isi instaleaza cuiburile in scorburile copacilor, pe langa case, in crapaturile zidurilor la streasina casei. Nu sunt o prezenta extrem de placuta in preajma caselor noastre. In combaterea graurilor si a altor pasari ideale sunt aparatele cu alarma acustica. Aceste aparate anti-pasari detecteaza miscarea pasarilor cu ajutorul unui senzor infrarosu (PIR).

Cand senzorul detecteaza miscarea, aparatul va emite in functie de setarile dorite, fie o alarma puternica, fie un val de ultrasunete perceput doar de pasari, fie un puternic si orbitor flash, fie toate deodata. Dispozitivul este destinat exclusiv uzului exterior, si este special conceput pentru a va ajuta in limitarea pasarilor in anumite zone, in care nu doriti sa permiteti accesul unor pasari precum: porumbei, gugustiuci, vrabii, pescarusi, randunici, etc. Alungati aceste pasari cu alarma acustica si flash-ul orbitor poate actiona deasemenea in paralel cu alarma si cu ultrasunetele, asigurand o eficienta si mai buna a aparatului, speriind pasarile sau animalele.

Instalare:

Pentru ca aparatul este destinat uzului exterior, poate fi montat practic oriunde fara sa depindeti de o priza. Se alimenteaza cu baterii de dimensinea D x 1.5V, neincluse in pachet. Pentru utilizarea bateriilor trebuie sa deschideti capacul din spatele aparatului si montati bateriile respectand polaritatea bornelor. Dupa montarea bateriilor este necesar sa setati aparatul  intr-unul din modurile dorite de functionare. Aveti posibilitatea de a regla flash-ul luminos, fie in pozitia oprit, permanent, sau la detectarea miscarii, cu ajutorul unui buton pozitionat deasupra bateriilor, in partea stanga.

De asemenea, puteti selecta fie modul alarma, fie ultrasunete, fie ambele simultan, cu ajutorul unui buton pozitionat deasupra bateriilor, in partea dreapta. Inchideti capacul, si pozitionati apoi aparatul in zona pe care doriti sa o protejati. Senzorul va detecta miscare pana la 8 m distanta. Pentru a acoperi o suprafata mai mare, recomandam folosirea mai multor aparate simultan.

Avantaje:

Este o modalitate simpla, ecologica si non barbara de a alunga pasarile din zonele unde nu dorim sa le permitem accesul. Alimentarea aparatului, cu baterii, face extrem de usoara pozitionarea acestuia in diverse zone, in functie de dorinte, preferinte. Carcasa fiind din  materiale de foarte buna calitate, precum si design-ul si constructia acesteia, protejeaza aparatul de intemperii. Totusi, nu recomandam folosirea aparatului in conditii de vreme extrema, intrucat riscati distrugerea acestuia si a componentelor interioare.