Aparat anti rozatoare, soareci, sobolani, jderi protectie auto - M157Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

115,13 RON cu TVA

Aparat anti rozatoare, soareci, sobolani, jderi protectie auto - M157

 

Denumire produs: M157

Producator: Kemo (Germania)

Aplicabilitate: masina, compartiment motor, motocicleta, tractor, combine agricole, camioane, garaj, casa, gradina, etc.

Alimentare: 11-15 V/DC
Consum: 1,2 mA (± 20 %)
Frecventa: 12 kHz (± 10 %)
Putere sonora: max. 85 dB (± 25 %)
Temperatura de functionare:  -25 - +70 °C
Dimensiuni: 91 x 50 x 28 mm
Garantie comerciala: 24 luni (pers. fizice) 12 luni (pers juridice)
Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara, taxa transport: 15 ron/tva inclus

Cum functioneaza:

Aparatul anti-jder, produce un semnal acustic cu o frecventa de 12 kHz la intervale de cate 10 secunde timp de pornire si de oprire. Aceasta frecventa foarte mare este perceputa de jderi (rozatoare) ca fiind deranjanta si foarte neplacuta si astfel vor evita vehiculul respectiv.

Instalare:

Dispozitivul se monteaza in compartimentul motor al masinii, intr-un loc in care este ferit de stropi de apa. Aparatul se leaga direct la bateria masinii. Cablul rosu se leaga la borna plus, iar cablul negru la minus. Daca se leaga suplimentar cablul galben de borna 15 (butuc de contact, radioul de masina) a bateriei, atunci aparatul porneste automat cand se opreste motorul si se opreste automat cand se porneste motorul. Acest lucru mareste durata de functionare a aparatului, deoarece functioneaza doar daca motorul este oprit. Daca masina dvs. a mai fost vizitata de jderi, atunci au ramas mirosurile pentru ca acestia si-au marcat teritoriul. Aceste mirosuri trebuie neaparat indepartate inainte de montajul aparatului anti-jderi. Acest lucru se poate face cel mai bine printr-o spalare temenica a motorului. In afara de acesta, animalele isi lasa mirosurile sub masina, de ex locul de parcare. Se recomanda sa indepartati aceste urme cu agenti de spalare si cu peria pentru a nu da jderului ocazia de a-si apara teritoriul.

Produs ecologic:


Nu produce fum;
Nu emana mirosuri;
Nu afecteaza copii sau persoanele in varsta;
Actioneaza fara pericole pentru mediul inconjurator.