Aparat cartita, soareci de camp si dihori solar cu vibratii (625mp) - Pestmaster AG625Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

55,40 RON cu TVA

Aparat cartita, soareci de camp si dihori solar cu vibratii (625mp) - Pestmaster AG625

Produs nou intrat in portofoliul siteului www.einsecticide.ro in 2012

Denumire produs: AG625

Producator: Pestmaster (Marea Britanie)

Aplicabilitate:
pajisti, gradini de legume, gradini de flori, terenuri arabile, gazon, teren de golf, teren de tenis, etc.
Suprafata acoperita: aprox. 625 mp
Alimentare: solara prin panou fotovoltaic
Material: plastic + metal
Dimensiuni: 335 x 155 mm (inaltime x diametru)
Garantie comerciala: 24 luni (pers. fizice) 12 luni (pers juridice)
Livrare oriunde in tara prin curier rapid, taxa transport: 15 ron/tva inclus

Descriere produs:


Acest aparat anti cartita vibreaza asemeni unui telefon mobil ce va atentioneaza in momentul in care primiti un apel. Aceste vibratii se propaga prin pamant, fiind resimtite de animalele pe care dorim sa le combatem pana la o distanta de aproximativ 625 de metri patrati in cazul unui singur aparat. Vibratiile sunt emise la intervale de timp regulate, pentru a simula miscari ale pamantului, ce sunt percepute si interpretate de daunatori ca potantial pericol si vor parasi zona acoperita de aparat.

Pe langa vibratii, aparatul mai emite prin intermediul unei boxe si sunete, pentru a spori eficienta dispozitivului. Modelul anti cartita Pestmaster AG625 se alimenteaza prin intermediul unui panou fotovoltaic direct de la lumina Soarelui. Nu necesita asadar verificarea si schimbarea periodica a bateriilor, sporind confortul in exploatare si intretinere. Acumulatorii incorporati vor inmagazina energia acumulata in timpul zilei, pentru a alimenta aparatul si pe timpul noptii.

Instalare:


Aparatul anti rozatoare subterane are forma unei ciuperci, si este compus din doua parti. Partea inferioara are forma de tarus, este din aluminiu, se introduce in pamant si contine mecanismul care emite vibratiile si sunetele. Partea superioara, din material plastic de culoare verde, contine panoul fotovoltaic si sistemul de alimentare, si va ramane deasupra solului, expusa luminii Soarelui. Conectati cele doua parti, superioara si inferioara. Introduceti apoi aparatul in pamant circa 3/4, astfel incat apa sa nu intre in interiorul aparatului.

Atentie!


Suprafata acoperita poate fi afectata de natura solului, precum si de obiecte sau relief. Un sol afanat sau mlastinos nu va propaga vibratiile la fel de bine ca unul bine compactat si uscat. Deasemenea, radacinile copacilor, fundatiile, pietrele din sol, pot afecta propagarea undelor. Aveti in vedere aceste observatii in momentul in care instalati aparatele.

Avantaje:

Nu produce fum, nu foloseste substante toxice, nu afecteaza animalele domestice, de companie sau de ferma, precum caini, pisici, pasari, porci, gaini, etc.
Deasemenea, nu omoara daunatorii, ci doar ii alunga, eliminand astfel descompunerea acestora in gradinile dvs.
Vibratiile emise nu sunt percepute de om, astfel ca aparatul se poate folosi si pe timpul noptii, fara riscul de a deranja vecinii.