Aparat contra soarecilor cu ultrasunete (360mp) - PR 220.6



Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

173,21 RON cu TVA

Aparat contra soarecilor cu ultrasunete (360mp) - PR 220.6

 

Denumire produs: PR220.6

Mod de actiune: ultrasunete

Aplicabilitate
: hoteluri, restaurante, spitale, baruri, terase, magazine alimentare, hale industriale, gradinite, scoli, amfiteatre, garaje, etc.
Alimentare: 220V / 50Hz
Consum de energie: 9W
Gama de frecvente: 8 kHz - 41 kHz
Aria acoperita: aproximativ 360mp
Dimensiuni: 180x150x90mm
Produs in Bulgaria
Garantie comerciala: 24 luni (pers. fizice) 12 luni (pers juridice)
Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara, taxa transport: 15 ron/tva inclus

Descriere produs:

Aparatul Pest Repeller PR-220.6 este conceput pentru a face fata infestarilor de soareci intr-un mod ecologic, fara poluanti sau produse chimice. Dispozitivul cu ultrasunete este eficient impotriva soarecilor. Aparatul anti soareci emite ultrasunete puternice, care afecteaza capacitatea auditiva si senzoriala a daunatorilor si in cele din urma ii determina sa paraseasca zona afectata. Datorita frecventei inalte, ultrasunetele nu deranjeaza sau afecteaza in niciun mod omul. Emiterea constanta a ultrasunetelor impiedica functiile vitale ale soarecilor si cauzeaza panica in randul acestora. Aparatul antirozatoare PR 220.6 are o gama larga de frecvente impartita in trei moduri de functionare, permitand utilizatorului sa aleaga modul care se potriveste cel mai bine cazului sau de infestare.

Instalare aparat:

In momentul in care dispozitivul anti soareci este conectat la reteaua electrica, un indicator luminos va clipi si veti auzi un sunet. Acesta face parte din procedura de auto-testare a aparatului si nu va dura mai mult de cateva secunde. Utilizatorul poate comuta in cele trei moduri de lucru folosind butonul "SET".

MODUL I - frecvente intre 20 - 30 kHz - anti soareci, sobolani, paianjeni si alte insecte

MODUL II - frecvente intre 14 - 41 kHz - anti soareci, sobolani, paianjeni, veverite, nevastuici, vulpi, dihori, caini, pisici.

MODUL III - frecvente intre  8 - 41 kHz - anti sobolani, soareci, paianjeni, veverite, vulpi, jderi, dihori. Acesta este cel mai eficient mod de operare.

Atentie:

- Primele semne se vor observa intr-o perioada de 12-14 zile din momentul punerii in functiune a aparatului. Performanta optima este obtinuta in aproximativ 25 de zile de la instalare.
- Pe parcursul acestei perioade, orice crestere brusca in activitatea rozatoarelor este normala. Emiterea de ultrasunete determina daunatorii sa plece in cautarea altui adapost, iar in cel mai scurt timp vor disparea complet.
- Utilizarea masurilor preventive antidaunatori in decursul acestei perioade va avea un efect mai mare. MODUL III se afla in gama de frecvente care poate fi auzita de om. Este potrivit pentru utilizarea aparatului in timpul noptii sau in incinte izolate.