Aparat cu ultrasunete anti soareci (360mp) - PR 220.4Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

155,72 RON cu TVA

Aparat cu ultrasunete anti soareci (360mp) - PR 220.4

 

 

Denumire produs: PR220.4

Mod de actionare: ultrasunete

Aplicabilitate:
-interior: acasa (dormitor, sufragerie, bucatarie, baie, hol), restaurant, spital, hotel, carmangerie, teatru, amfiteatru, clinica privata, saloane de cosmetica, etc.
-exterior: terasa, spatiu public, parcare, etc.
Alimentare: 220V  /  Consum: 9W
Gama de frecvente: 20.000 - 30.000 Hz
Suprafata acoperita: 360mp
Produs in Bulgaria
Garantie comerciala: 24 luni (pers. fizice) 12 luni (pers juridice)
Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara, taxa transport: 15 ron/tva inclus

Descriere produs:

Odata cu sosirea anotimpului rece, apar si micile vedete nedorite de pe langa casa noastra si anume soarecii. Combaterea soarecilor este ideal sa se faca prin metode ecologice care nu va pun sanatatea in pericol. Aparatele anti soareci sunt produse ecologice ce emit valuri de ultrasunete, continuu variabile, ce  vor acoperi un spectru foarte larg de frecvente, pentru a combate soarecii. De obicei, ultrasunetele pe frecvente mai joase vor afecta animalele mai mari, in timp ce frecventele inalte si foarte inalte vor afecta daunatorii mai mici, precum rozatoare.

Instalarea aparatului anti soareci:

Doar introduceti aparatul in priza si acesta va incepe sa emita. Nu obstructionati aparatul, amplasandu-l in spatele mobilierului sau al perdelelor, intrucat afectati suprafata acoperita. Amplasati aparatul anti soareci pe cat posibil intr-o zona deschisa. Aparatul acopera pana la 360 de metri patrati. In momentul introducerii in priza, aparatul va emite un puternic sunet de test, pe care il veti auzi si dumneavoastra! Apoi, va trece in spectrul ultrasonic, imperceptibil de urechea umana.

Produs ecologic:


 *Nu foloseste chimicale, deci poate fi folosit si in institutiile publice, magazine alimentare, bacanii, macelarii, ferme, etc.
 *Ultrasunetele emise nu sunt percepute de urechea umana, deci poate fi folosit inclusiv noaptea, in apartamente si garsoniere de bloc, fara grija de a va deranja vecinii. Are o constructuctie robusta, din materiale plastice dure, foarte calitative.
 *Operarea aparatului este foarte simpla si nu necesita calificare speciala. Doar introduceti aparatul in priza, amplasati-l intr-un loc deschis si acesta isi va face treaba.