Aparat cu ultrasunete impotriva liliecilor (160 mp) - PR 500.2Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

94,52 RON cu TVA

Aparat cu ultrasunete impotriva liliecilor (160 mp) - PR 500.2

 

Denumire produs: PR500.2

Metoda combatere: ultrasunete

Produs in Bulgaria
Alimentare: 220V / 50Hz
Consum de energie: 7W
Aria de acoperire: 160 mp
Aplicabilitate: locuinte, spatii publice, spatii comerciale, mansarde, soproane, etc.
Garantie comerciala: 24 luni (pers. fizice) 12 luni (pers juridice)
Livrare oriunde in tara prin curier rapid, taxa transport: 15 ron/tva inclus

Cum functioneaza:

Aparatul anti lilieci PR 500.2 emite o gama de ultrasunete variate, pentru a afecta un spectru mai mare de daunatori. In general, ultrasunetele de joasa frecventa afecteaza animalele mai mari, iar cele de inalta frecventa animalele de dimensiuni mai reduse. Ultrasunetele sunt imperceptibile pt. urechea omului, dar afecteaza sistemul nervos al daunatorilor. Este cunoscut faptul ca animalele au toate simturile mult mai dezvoltate ca ale omului. Mirosul, vazul si auzul sunt necesare animalelor pt. a supravietui, fiind foarte dezvoltate, si in acelasi timp, foarte sensibile. Aparatele ultrasonice se bazeaza tocmai pe aceasta sensibilitate crescuta. Ultrasunetele pe care animalele le percep ca niste zgomote foarte ascutite, in genul "unghiei pe tabla de scris", vor obliga animalul sa paraseasca zona acoperita de aparat.

Instalare:

Odata introdus in priza, aparatul anti lilieci va emite un sunet. Cele 2 LED-uri, verde si albastru vor porni intermitent intr-un ritm rapid, dupa care vor emite constant. Acest aparat cu ultrasunete are doua moduri de functionare, ce se pot selecta cu ajutorul unui buton, aflat in partea stanga a aparatului. Prima selectie a butonului este in modul cu ultrasunete, a doua ultrasunete insotite de un flash emis de un LED alb puternic, din partea inferioara a aparatului. In timpul functionarii aparatului, dvs. nu veti auzi nimic. LED-uri ce se gasesc pe panoul frontal al aparatului confirma buna functionare a acestuia. Sub nicio forma, nu desfaceti aparatul, altfel pierdeti garantia. Risc de soc electric!

Produs ecologic:

Design modern - se poate folosi cu succes si in cladiri de birouri noi, gradinite, scoli, sali de fitness, clinici medicale
Constructie robusta, carcasa foarte bine prelucrata
LED-uri de control a bunei functionari
Non toxic - nu foloseste chimicale, otravuri sau alte substante periculoase
Ecologic - nu polueaza aerul, nu omoara animalele
Sigur - nu afecteaza membrii familiei, copii, batrani, sau animelele de companie
Nu afecteaza animalele de companie, precum caini, pisici, papagali. Poate afecta insa porcusori de guineea, hamsteri, sinsila (chinchilla)