Aparat cu ultrasunete impotriva soarecilor (370 mp) - Pestmaster AG360Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

106,44 RON cu TVA

Aparat cu ultrasunete impotriva soarecilor (370 mp) - Pestmaster AG360

Denumire produs: AG360


Producator: Pestmaster (Marea Britanie)

Aplicabilitate: acasa (bucatarie, hol, dormitor, sufragerie), birou, terasa, gradinita, scoli, sali de fitness, clinici medicale, sali de conferinta, spitale, restaurante.
Aria acoperita: 370 mp / Unghi de emitere: 360°
Dimensiuni: 75.25mm x Ø120 / Greutate: 340g
Alimentare: 220V / 50Hz
Livrare oriunde in tara prin curier rapid, taxa transport: 15 ron/tva inclus

Descriere produs:

Acest aparat cu ultrasunete este eficient impotriva soarecilor. Aparatul emite ultrasunete, ce afecteaza sistemul nervos al soarecilor, acesti daunatori fiind foarte sensibili la sunete de inalta frecventa. Continua functionare a aparatului va bombarda soarecii cu ultrasunete, fortandu-i sa paraseasca zona acoperita de aparat. Dispozitivul este unic, avand trei boxe, astfel incat ultrasunetele emise acopera 360 de grade. Frecventa este continuu variabila, astfel incat soarecii sa nu se obisnuiasca si sa devina imuni. Aparatul AG360 este de dimensiuni reduse si va garanteaza o acoperire la un unghi de 360 de grade, pe o suprafata de 370 metri patrati.

Instalarea produsului:

Carcasa aparatului este de dimensiuni compacte, fabricata dintr-un plastic foarte robust. Poate fi instalat la interior cat si la exterior. Cand il introduceti in priza, LED-ul rosu de pe aparat se va aprinde, indicand o buna functionare. Dvs. nu veti auzi nimic, dar aparatul va incepe sa emita imediat ce a fost introdus in priza. Puteti verifica functionarea boxelor prin comutarea butonului de TEST din partea inferioara a aparatului in pozitia ON. Puteti observa astfel modul in care soarecii percep ultrasunetele.

Produs ecologic:

Non toxic / Fara chimicale
Curatenie si igiena maxima
Fara mirosuri / Silentios
Eficacitate si durabilitate
Inofensiv pentru oameni, animale de companie, batrani, copii mici
Fara intretinere / Consum redus de energie

Observatii:

"Cum tinem soarecii la distanta" este o intrebare esentiala pentru multi dintre noi. Soarecii se hranesc cu resturile din gunoaie pentru a putea supravietui. Pastrati curatenia si nu lasati resturi la indemana acestora. Odata ce acestia invadeaza casa sau proprietatea dvs. sunt un real pericol si un focar de infectie. Daca gasiti excrementele lor prin casa sau vedeti vreun soarece alergand este timpul sa actionati.