Aparat cu ultrasunete portabil impotriva tantarilor si purecilor - L2 Beetle 70505 (30mp interior)/(6mp exterior)Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

78,89 RON cu TVA

Aparat cu ultrasunete portabil impotriva tantarilor si purecilor - L2 Beetle 70505 (30mp interior)/(6mp exterior)

 
Model: L2 Beetle 70505

Producator: Isotronic

Mod de actiune: ultrasunete

Aplicabilitate:
(6 m exterior) - camping, pescuit, gradina, plimbare etc.; (30 mp interior) - spatii publice, magazine alimentare, clinici stomatologice, dormitoare, birouri etc.
Alimentare:  2 x AAA Micro 850 mAh( nu sunt incluse in pachet).
Frecventa:  7000Hz
Suprafata de actiune:  30 m² interior
Raza de actiune: 6m exterior
Culoare: alb
Material: plastic
Adecvat: exterior/ interior
Acesorii: snur pentru agatat, clips
Lanterna: da
Garantie comerciala: 24 luni (persoane fizice) 12 luni (persoane juridice)
Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara, taxa transport: 15 ron/tva inclus

Descriere produs:

L2 Beetle 70505 este un aparat cu alimentare de la baterii, este portabil, inlatura cu eficienta tantarii si purecii prin emisia de ultrasunete ce vor deranja si afecta sistemul nervos al acestora, provocandu-le disconfort, teama, panica, deficiente in orientare; acestia vor parasi zona acoperita de aparat, care este o suprafata de aproximativ 30mp in interior si o raza de 6m in exterior.

Produsul ofera protectie durabila, este un aparat usor de purtat (de buzunar), cu aplicare universala; lanterna LED integrata este perfect pentru spatiile exterioare, dar si pentru cele interioare.

Instalare:


Aparatul functioneaza pe baterii 2 x AAA Micro 850 mAh (aceste nu sunt incluse in pachet) si nu necesita nici un fel de conexiuni, poate fi folosit oriunde. L2 Beetle 70505 are in dotare un buton pentru reglarea puterii.

Avantaje:


Nu foloseste substante toxice ce pot afecta persoanele in varsta, copiii sau astmatici. Nu produce fum sau mirosuri neplacute. Este complet silentios, si nu va deranja vecinii sau animalele de companie.