Aparat cu ultrasunete si unde electromagnetice impotriva soarecilor (150mp) - Pestmaster ZN1002Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

69,66 RON cu TVA

Aparat cu ultrasunete si unde electromagnetice impotriva soarecilor (150mp) - Pestmaster ZN1002

 

Cum scapam de soareci!

Model: ZN1002

Producator: Pestmaster

Tip de actiune: ultrasunete si unde electromagnetice

Aplicabilitate:
acasa, birou, scoli si gradinite, magazine alimentare, biblioteci, etc.
Alimentare: 220V / 50Hz
Aria de acoperire: 150mp
Lumina ambientala
Consum: 1W (consum mic)
Garantie comerciala: 24 luni (pers. fizice) 12 luni (pers juridice)
Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara, taxa transport: 15 ron/tva inclus

Informatii aparat:

ZN1002 este un aparat ce combina actiunea ultrasunetelor cu puterea undelor electromagnetice. Ultrasunetele se raspandesc prin camere si spatii deschise, in timp ce undele electromagnetice strabat instalatia electrica a casei, alungand soarecii chiar si din cele mai greu accesibile locuri: de sub podele, din spatele peretilor sau plafoanelor false, din tocurile usilor si ferestrelor, din crapaturile lemnului din care este confectionata mobila, camari si spatii inguste. Modul in care actioneaza acest aparat antisoareci este unul ecologic si non toxic, ce afecteaza sistemul nervos central al rozatoarelor, provocandu-le teama, panica, stres si discomfort auditiv, fortandu-i sa paraseasca zona acoperita de aparat, care este de aproximativ 150 mp.

Instalare aparat:

Aparatul anti-soareci se alimenteaza la orice priza normala de 220V, si va incepe sa emita. Acest aparat prezinta doua butoane, unul pt. setarea frecventelor emise de aparat, si unul pt. a porni sau opri lumina de veghe. Recomandam ca ultrasunetele sa fie setate in pozitia "Variabil", astfel incat frecventele sa se schimbe constant, evitand astfel ca un anume tip de daunator sa se obisnuiasca cu o frecventa si sa devina imun.

Pe panoul frontal se regasesc doua leduri, unul de culoare verde, ce indica emisia ultrasunetelor, si unul de culoare rosie, ce indica emisia undelor electromagnetice. Acestea vor clipi intermitent, si vor indica buna functionare a dispozitivului, intrucat dvs. nu veti auzi nimic. In partea de jos a aparatului, exista un led mai puternic de culoare rosie, ce va poate oferi o lumina ambientala foarte placuta noaptea, si pe care il puteti comuta cu ajutorul unui buton dedicat.

Produs ecologic:


Nu foloseste substante toxice ce pot afecta persoanele in varsta, copiii sau astmatici. Nu produce fum sau mirosuri neplacute.
Este complet silentios, si nu va deranja vecinii sau animalele de companie.
Consumul redus de energie electrica.