Aparat cu ultraviolete portabil impotriva insectelor (30mp) - Isotronic Black White 25160Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

64,93 RON cu TVA

Aparat cu ultraviolete portabil impotriva insectelor (30mp) - Isotronic Black White 25160

 
 
Denumire comerciala: Black White 25160

Producator: Isotronic (Germania)

Aplicabilitate:  pescari, biciclisti, copii mici, batrani, etc.

Insecte combatute: tantari, molii, muste, purici etc.
Alimentare: baterii 4xAA Micro (nu sunt incluse in pachet)
Suprafata de actiune: 30mp interior
Led UV: durata de viata 20.000 de ore
Tensiune grilaj: 600V
Garantie comerciala: 24 luni (persoane fizice) 12 luni (persoane juridice)
Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara, taxa transport: 15 ron/tva inclus
 
 
Descriere produs:

Black White 25160 este fabricat sa lupte impotriva insectelor zburatoare, utilizeaza lumina ultravioleta pentru a atrage insectele. Are incorporat un grilaj metalic aflat sub tensiune (600V) care electrocuteaza, rapid si igienic, insectele. Insectele sunt atrase de razele ultraviolete pe o raza de 30mp.
 
Produsul este potrivit pentru eliminarea insectelor din casa dvs. Aparatul are un design modern si minimalist (dimensiuni reduse), este de culoare neagra, poate functiona foarte eficient chiar si in spatiile unde lumina nu are o intensitate mare.

Utilizarea aparatului Black White 25160 este indicat sa se efectueze numai in interior. Media de viata a LED-ului este de circa 20.000 de ore.

Alimentarea acestui aparat se face cu ajutorul a 4XAA Mignon (baterii).
Recomandam montarea lui in locuri relativ intunecate, nu se amplaseaza direct in lumina soarelui, fiindca acesta atenueaza radiatia din aparat. Nu sunt necesare cabluri si nu porvoaca inritatii cauzate de lumina.

Avantaje:


Inlocuieste cu succes spray-urile de corp, ce tin doar pana la prima spalare. Nu produce fum, nu degaja mirosuri neplacute, nu foloseste chimicale ce va pot pata hainele sau care pot provoca alergii. Alunga insectele in mod eficient de pe o suprafata de pana la 30 mp. Dimensiuni si greutate reduse, astfel incat poate fi agatat cu usurinta la haina, la caruciorul copiilor, de o geanta, de slip, etc. Produs de calitate superioara, importat din Germania.