Aparat cu vibratii si alimentare pe baterii impotriva cartitelor (800 mp) - KR7Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

91,02 RON cu TVA

Aparat cu vibratii si alimentare pe baterii impotriva cartitelor (800 mp) - KR7

Denumire produs: KR7
Produs in Bulgaria

Aplicabilitate: pajisti, gradini de legume, gradini de flori, terenuri arabile, gazon, teren de golf, teren de tenis, etc.
Alimentare: 3 baterii de tip D / R20
Frecventa: 300-400 Hz
Aria de acoperire: 800 mp
Garantie comerciala: 24 luni (pers. fizice) 12 luni (pers juridice)
Livrare oriunde in tara prin curier rapid, taxa transport: 15 ron/tva inclus

Descriere produs:

KR7 este un dispozitiv special creat pentru alungarea eficienta rozatoarelor subterane. Acest aparat anti cartita emite vibratii la intervale de timp regulate, ce se propaga prin pamant. Suprafata acoperita de aparat este de 800 de metri patrati. Aceasta suprafata poate fi afectata insa de conditiile solului: un teren umed sau mlastinos nu are aceleasi proprietati ca unul uscat si bine compactat ce poate propaga undele mai bine decat cel umed. De asemenea, pozitionarea casei, a pivnitelor, a gardurilor despartitoare, diverse fundatii sau santuri sapate, chiar si copaci batrani cu o radacina groasa pot afecta propagarea undelor prin pamant. Prin urmare, recomandam sa luati in considerare acesti factori atunci cand achizitionati si instalati acest aparat.

Cum sa scapam de cartite cu acest aparat?

Cartitele au vederea slaba, dar in schimb auzul este foarte dezvoltat si sensibil, percepand foarte bine vibratiile solului. Aparatul se foloseste de aceasta sensibilitate a cartitelor pentru a le indeparta. Suprafata de actiune este determinata de tipul de sol la care se aplica aceste vibratii. Vibratiile irita si sperie cartitele, fortandu-le sa paraseasca zona protejata. Dispozitivul electronic impotriva cartitelor este complet inofensiv pentru om si animale domestice.

Instalare:

Desurubati  capacul unitatii in sens invers acelor de ceasornic si scoateti unitatea interioara. Aparatul functioneaza cu 3 baterii 1.5V-R20. In termen de 15 sec. se va auzi un sunet, iar aparatul va vibra, ceea ce indica ca functioneaza in parametrii optimi. Apoi introduceti unitatea interioara in carcasa, insurubati capacul in unitate in sensul acelor de ceasornic. Se face o gaura cilindrica in pamant cu un obiect dur apoi se introduce aparatul in pamant. Pentru a va asigura de un contact maxim cu solul, tasati pamantul din jurul aparatului.

Avantaje:

Constructie foarte robusta.
Carcasa aparatului este facuta dintr-un plastic foarte dur, solid. Prezinta de asemenea un sistem de inchidere etans, prevazut cu o garnitura, pentru a evita accesul apei in interiorul aparatului, ce ar putea duce la distrugerea acestuia.
Culorile aparatului sunt vii, pentru a putea fi remarcate de dvs. cu usurinta in gradina, si pt. a putea evita aparatul cand de exemplu taiati iarba cu o masina electrica.
Dar in acelasi timp, pot trece neobservate pentru invitatii dvs, putand fi usor confundate cu elemente din natura.
Metoda ecologica de a scapa de daunatori. Fara chin, fara dureri inutile pt. animale, fara substante toxice sau fum.
Pur si simplu ii alunga din aria acoperita de aparat, fara a afecta insa animalele dvs de companie sau animalele domestice din ograda.
Se instaleaza cu usurinta, doar prin infigerea aparatului in pamant.

Atentie!

Daca pamantul este foarte compactat si aparatul nu poate fi introdus manual, este interzisa cu desavarsire lovirea acestuia cu ciocanul. Puteti distruge aparatul, in acest caz garantia devenind nula. In acest caz, sapati o gaura de ghidaj cu un alt instrument, dupa care introduceti aparatul si tasati pamantul in jurul acestuia.