Aparat de soareci cu ultrasunete - Duo Pro Pest Repeller (550mp)Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

138,38 RON cu TVA

Aparat de soareci cu ultrasunete - Duo Pro Pest Repeller (550mp)


Denumire produs: Duo Pro

Producator: Pestmaster (Marea Britanie)

Aplicabilitate:
Interior - acasa (bucatarie, hol, dormitor, sufragerie), birou, terasa, gradinite, scoli, sali de fitness, clinici medicale, sali de conferinta, spitale, restaurante, licee, amfiteatre, hambare, etc.
Exterior - terasa, gradina, foisor, curte. Pentru uz exterior suprafata acoperita este la jumatate si nu permite apei sa patrunda in aparat sau in adaptorul de 220V.
Mod de actionare: ultrasunete   
Alimentare: 220V    
Frecventa: 25-65kHz cu suprafata de 550 mp
Unghiul de propagare: 360º     
Puterea sonora: >120dB
Dimensiuni: 120x98x88 mm   
Greutate: 420g 
Garantie comerciala: 24 luni (pers. fizice) 12 luni (pers juridice)
Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara, taxa transport: 15 ron/tva inclus

Descriere produs:
 
Duo Pro Pest Repeller este un aparat special conceput in combaterea soarecilor. Aparatul duo pro are o boxa speciala pt. frecvente inalte, fixata la 25 kHz ce emite pulsuri ultrasonice, si doua difuzoare ce emit ultrasunete pe frecvente continuu variabile, intre 25 si 65 kHz. Ultrasunetele nu sunt percepute de urechea umana, intrucat timpanul nu vibreaza indeajuns de repede la frecvente peste 20.000 Hz pentru a percepe sunetul. Insa soarecii pot percepe ultrasunete pana la 240.000 Hz.

Duo Pro Pest Repeller se bazeaza tocmai pe aceasta sensibilitate crescuta la sunet a soarecilor. Continua bombardare a soarecilor cu sunete ascutite, in combinatie cu pulsurile ultrasonice, vor crea un real disconfort acestora, provocandu-le stari de panica si neliniste, fortandu-i sa paraseasca zona acoperita de aparat, care este in arie de aproximativ 550 metri patrati.

Instalare aparat:

Aparatul cu ultrasunete contra soarecilor se alimenteaza la reteaua publica electrica cu ajutorul adaptorului original inclus in pachet. In spatele aparatului, puteti seta modul in care acesta sa emita:
- pulsuri ultrasonice, ultrasunet sau combinat ultrasunete cu pulsuri ultrasonice
- TEST: va permite sa auziti modul in care daunatorii percep ultrasunetele emise de aparat

In functie de modul de operare selectat, doua leduri, unul de culoare rosie si unul verde situate in partea superioara a aparatului, vor incepe sa pulseze. Astfel, pentru modul pulsuri ultrasonice, ledul verde, pentru modul ultrasunete ledul rosu, iar pentru modul combinat, ambele leduri se vor aprinde. Dupa ce ati selectat modul de functionare, amplasati aparatul anti soareci in zona pe care doriti sa o protejati, fara insa a-l ascunde in spatele unor obiecte de mobilier mari, corpuri solide, perdele, pereti de sticla, etc, intrucat ultrasunetele nu trec prin acestea, si riscati sa afectati suprafata maxima acoperita de aparat.

Produs ecologic:

Silentios: poate fi folosit in spatii unde se impune liniste, precum biblioteci
Non toxic: poate fi folosit in bucatarii, spatii comerciale, restaurante si baruri, etc.
Eficient: va alunga soarecii si sobolanii de pe o suprafata de pana la 550 mp.
Simplu de utilizat: doar introduceti aparatul in priza, si acesta isi va face treaba. Scapati de capcane ce lasa in urma mizerie, sau otrava ce risca sa omoare animalele in casa, in locuri unde nu puteti ajunge, si unde sa inceapa sa se descompuna
Sigur: nu afecteaza membrii familiei sau animalele mari de companie, precum caini, pisici, papagali.

Atentionari:


1.Poate dura o perioada de timp pana cand zona dvs. va fi curata si fara daunatori. Aparatele vor emite ultrasunete imediat ce au fost introduse in priza. Daunatorii pot parasi zona definitiv in maxim 15-20 de zile, timp in care veti observa o crestere a activitatii lor.
2.Deasemenea, puii, ouale sau larvele pe care le pot lasa in urma nu vor fi afectate de aparat, pana cand acestia nu isi vor dezvolta sistemul nervos. Prin urmare, pt. o protectie maxima, lasati aparatul in priza pe toata durata anului. Consumul de curent electric este insesizabil. In schimb, veti avea un camin fara soareci, sobolani, gandaci si alte rozatoare sau insecte.
3.Aparatul de soareci acopera 550 mp si emite la 360 de grade. Aceste valori pot fi insa afectate de obiectele din camera, sau pozitionarea aparatului. Acesta nu trebuie sa fie obstructionat de obiecte si corpuri mari, altfel riscati sa micsorati zona acoperita. Ultrasunetele nu trec prin pereti, mobilier sau alte corpuri solide.