Aparat electronic 60036 cu ultrasunete si senzor PIR impotriva cainilor si a altor animale (120, 10m)Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

178,98 RON cu TVA

 
Denumire produs: Aparat anti salbaticiuni 60035

Producator: Isotronic

Aplicabilitate:
pajisti, gradini de legume, gradini de flori, terenuri arabile, plantatii, livezi, ferme, campuri agricole, gazon, teren de golf, teren de tenis, hoteluri, complexuri rezidentiale, santiere, strazi etc.
Alimentare : 4x1.5V/ DC (mufa 5.5mm) sau adaptor 12V DC (nu sunt incluse in pachet)
Suprafata de actiune: 100mp
Unghiul de emisie: 110°C
Interval ciclu: 5 sec.
Temperatura de functionare: -20 la +50 °C
Temperatura de depozitare: -5 la +50 °C
Consum de curent (in functie de frecventa): L 40mA, M 50mA, H 95mA, standby 1mA
Nivel de zgomot: 85dB
Culoare: negru
Greutate: 205 gr.
Mediu de utilizare: interior/exterior
Material: plastic
Garantie comerciala: 24 luni (persoane fizice) 12 luni (persoane juridice)
Livrare oriunde in tara prin curier rapid, taxa transport: 15 ron/tva inclus

Descriere produs:


Acest pachet contine un aparat de culoare negru, 205 gr. impotriva animalelor salbatice, compartimentul pentru baterii, un sistem pentru fixare, suruburi si manualul de utilizare.

Modelul nou al aparatului electronic cu ultrasunete si senzor PIR 60035 va confera protectie impotriva cainilor, pisicilor, pasarilor, iepurilor, porcilor mistreti, caprioarelor, rozatoarelor si a altor animale salbatice zi si noapte in mod ecologic, 100% non-toxic, fara substante chimice si fara zgomot. Aparatul emite sunete si ultrasunete de inalta frecventa pentru a alunga animalele. In acest fel veti tine animalele la distanta de casa si gradina dumneavoastra, ori de alte zone periculoase precum santiere, strazi etc.

Daunatorii vor fi detectati imediat ce intra in raza de actiune a Senzorului Infra Rosu (SIR) (10m). Senzorul monitorizeaza traficul pe o portiune conica, cu un unghi de 110º si o distanta de pana la 10m de la senzor, ceea ce inseamna aproximativ 100mp spatiu deschis.

Instalare:


Aparatul 60035 de la Isotronic se va amplasa in pozitie verticala sau se poate monta pe perete. Multumita  versiunii portabile puteti monta aparatul in orice punct al casei sau gradinii, unde nu exista sursa de alimentare electrica. Acest aparat emite sunete si ultrasunete de inalta frecventa pentru a alunga animalele. Senzorul de miscare produce un semnal in momentul in care depisteaza miscare in raza de actiune.

Produsul prezinta trei comutatoare de functii selectabile:- OFF - dezactiveaza unitatea; - CON  - emite continuu cand se utilizeaza adaptorul de curent alternativ; emite la intervale (5sec.,,ON") cand se utilizeaza alimentarea la baterie.

Selectarea frecventei: sunt disponibile trei frecvente la alegere: - H - semnale sonore in jurul valorii de 40kHz pentru porci mistreti, cerbi, caprioare; - M - semnale sonore in jurul valorii de 23kHz pentru caini, pisici, vulpi, jderi, pasari; - L - semnale sonore in jurul valorii de 17kHz pentru iepuri, veverite, ratoni, sobolani.

Se poate verifica emisia de semnale, apasand butonul test. Indicatorul LED functionare se va aprinde cand emite sunete sau ultrasunete.

Avantaje:


Nu produce fum;
Nu foloseste substante toxice;
Nu omoara daunatorii, doar ii alunga.