Aparat ideal in eliminarea acarienilor din casa pe baza de ultrasunete - ZN1002Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

69,66 RON cu TVA

Aparat ideal in eliminarea acarienilor din casa pe baza de ultrasunete - ZN1002


Model: ZN1002

Producator: Pestmaster (Marea Britanie)

Metoda combatere: ultrasunete si unde electromagnetice

Aplicabilitate: locuinta, spatii publice, magazine alimentare, cladiri de birouri, gradinite, scoli, facultati, case rezidentiale, apartamente, clinici medicale, cabinete veterinare, etc.
Alimentare: 220V / 50Hz
Aria de acoperire: 150mp
Lumina ambientala
Consum: 1W
Consumul redus de energie electrica.
Garantie comerciala: 24 luni (pers. fizice) 12 luni (pers juridice)
Livrare oriunde in tara prin curier rapid, taxa transport: 15 ron/tva inclus

Cum functioneaza:

Aparatul este o solutie ideala in eliminarea acarienilor ce combina actiunea ultrasunetelor, ce se raspandesc prin camere si spatii deschise, cu puterea undelor electromagnetice, ce strabat instalatia electrica a casei, alungand daunatorii chiar si din cele mai greu de patruns locuri: de sub podele, din spatele peretilor sau plafoanelor false, din tocurile usilor si ferestrelor, din crapaturile lemnului din care este confectionata mobila, camari si spatii inguste.

Modul in care actioneaza aparatul este unul ecologic si non toxic, ce afecteaza sistemul nervos central al acarienilor, provocandu-le teama, panica, stres si discomfort auditiv, fortandu-i sa paraseasca zona acoperita de aparat, care este de aproximativ 150 mp.

Instalare:

Aparatul se alimenteaza introducandu-l in orice priza normala de 220V, si va incepe sa emita. Aparatul prezinta doua butoane, unul pt. setarea frecventelor emise de aparat, si unul pt. a porni sau opri lumina de veghe. Recomandam ca ultrasunetele sa fie setate in pozitia "Variabil", astfel incat frecventele sa se schimbe constant, evitand astfel ca un anume tip de daunator sa se obisnuiasca cu o frecventa si sa devina imun.

Pe panoul frontal se regasesc doua leduri, unul de culoare verde, ce indica emisia ultrasunetelor, si unul de culoare rosie, ce indica emisia undelor electromagnetice. Acestea vor clipi intermitent, si vor indica buna functionare a dispozitivului, intrucat dvs. nu veti auzi nimic. In partea de jos a aparatului, exista un mai puternic de culoare rosie, ce va poate oferi o lumina ambientala foarte placuta noaptea, si pe care il puteti comuta cu ajutorul unui buton dedicat.

Avantaje:

Puteti folosi aparatul oriunde, si in orice moment al zilei, intrucat nu va produce zgomot, fum sau miros.
Nu foloseste substante toxice ce pot afecta persoanele in varsta, copiii sau astmatici.
Nu produce fum sau mirosuri neplacute.
Este complet silentios, si nu va deranja vecinii sau animalele de companie.