Aparat pentru alungarea jderilor Kemo (55 mp)- FG022Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

134,52 RON cu TVA

Aparat pentru alungarea jderilor Kemo (55 mp)- FG022

Denumire produs: FG022

Producator: Kemo (Germania)

Mod de actiune: ultrasunete

Aplicabilitate: (case, gradina de legume, livezi, ferme, case de vacanta, campuri cu recolte, gazon, garaj, mansarda, pod, pivnite, soproane, etc.)
Suprafata de actiune: aprox. 55 mp
Frecventa: 24 kHz
Volum sonor: 100 dB
Alimentare: 2 baterii AA 1,5V/DC (neincluse)
Greutate: 150 g
Dimensiuni: 12.4 x 5.1 x 2.5 cm
Garantie comerciala: 24 luni (pers. fizice) 12 luni (pers juridice)
Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara, taxa transport: 15 ron/tva inclus

Descriere produs:

Kemo FG022 este un dispozitiv mobil cu ultrasunete folosit pentru alungarea si tinerea la distanta a jderilor, rozatoarelor si soarecilor. Aparatul emite ultrasunete la o frecventa de 24 kHz cu o putere sonora de 100 dB, acestea nefiind percepute de catre om. Astfel puteti proteja o suprafata de aproximativ 55 mp sau un cerc cu o raza maxima de 6m.
Acest aparat cu ultrasunete antirozatoare este destinat exclusiv pentru uz personal (nu industrial). Combinatia de lucru fara chimicale si sunete care alunga rozatoarele, transforma aparatul intr-unul ecologic si prieteos cu mediul. Aparatul anti jderi poate fi amplasat si pe exterior, acesta fiind protejat la stropirea cu apa. Totusi se recomanda ca dispozitivul sa nu fie lasat in ploaie directa.
Aparatul este mobil, acesta fiind alimentat cu baterii.  Practic poate fi utilizat oriunde nu aveti posibilitatea de a conecta un dispozitiv la reteaua electrica ( ex: garaj, masina, sopron) fiind solutia ideala pentru protectia autoturismelor parcate pentru perioade lungi de timp.
Daca se folosesc baterii alcalin-mangan de calitate, durata de viata a acestora poate atinge pana la 12 luni. Aparatul FG022 eficient si pentru combaterea soarecilor sau a rozatoarelor trebuie montat in asa fel incat apa si murdaria sa nu poata patrunde in interiorul carcasei.

Aparatul se alimenteaza cu ajutorul a doua baterii AA de 1.5V/DC. Acesta emite ultrasunete imediat dupa ce au fost instalate cele 2 baterii AA de 1.5V/DC. Bateriile trebuie instalate in compartimentul aflat in spatele aparatului, respectand polaritatea indicata. Capacul compartimentului bateriilor este fixat cu un surub care trebuie in prealabil desfacut cu o surubelnita si pus la loc dupa instalarea bateriilor. Se recomanda verificarea periodica a bateriilor si inlocuirea acestora cand este necesar.
Dupa instalarea bateriilor ultrasunetele sunt emise prin intermediul difuzorului integrat si radiaza frontal. Pentru ca aria de acoperire sa fie maxima, tineti cont ca ultrasunetele nu trec de obstacole (pereti, obiecte de mobilier), deci se recomanda sa nu fie plasat in spatele acestora. Aparatul are efect maxim daca este folosit cat mai aproape posibil de aria ce se doreste protejata.