Aparat pentru soareci cu ultrasunete 250 mp (Super oferta) - Pestmaster AG250Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

48,37 RON cu TVA

Aparat pentru soareci cu ultrasunete 250 mp (Super oferta) - Pestmaster AG250

Denumire produs: AG250

Producator: Pestmaster (Marea Britanie)

Aplicabilitate: acasa (bucatarie, hol, dormitor, sufragerie), birou, terasa, gradinita, scoli, sali de fitness, clinici medicale, sali de conferinta, spitale, restaurante.
Mod de actionare: ultrasunete
Alimentare: 220V / 50Hz
Suprafata acoperita: 250 mp
Dimensiuni: 83x110x74 mm
Garantie comerciala: 24 luni (pers. fizice) 12 luni (pers juridice)
Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara, taxa transport: 15 ron/tva inclus

Descriere produs:

In ciuda progreselor tehnologice, razboiul dintre om si soareci continua. Capcanele si otravurile impotriva soarecilor sunt eficiente in combaterea daunatorilor dar totodata si periculoase. Recomandam aparate cu ultrasunete contra soarecilor care indeparteaza aceste vedete nedorite. Este o alternativa mai sigura pentru copii si animalele de companie.

Acest aparat pentru soareci emite ultrasunete, ce nu sunt percepute de urechea omului, dar care vor provoca discomfort, panica si dezorientare in randul soarecilor, acoperind o zona de aproximativ 250 de metri patrati.

Introdus in priza, aparatul contra soarecilor va incepe sa emita ultrasunete. Un LED rosu situat pe panoul frontal va indica buna functionare a acestuia, intrucat dvs. nu veti auzi nimic. In partea din spate, langa mufa de alimentare, gasiti un potentiometru, pentru. modificarea manuala a frecventei cu care ultrasunetele sunt emise.

Recomandam setarea unei frecvente diferite prin rotirea potentiometrului treptat, la fiecare doua luni, pentru a evita obisnuirea  soarecilor cu o anumita frecventa si dobandirea unei imunitati impotriva actiunii aparatului. Langa potentiometru, se mai afla un buton de TEST, care odata apasat va simula modul in care daunatorii percep ultrasunetele.

Produs ecologic:

Fara substante toxice
Nu produce fum sau mirosuri neplacute
Silentios / Consum redus
Nu omoara soarecii