Aparat portabil cu ultraviolete anti insecte, ideal pescari, camping, drumetii (40mp)Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

96,76 RON cu TVA

Aparat portabil cu ultraviolete anti insecte, ideal pescari, camping, drumetii (40mp)

 

Denumire produs: Insectkiller portabil

Aplicabilitate: dormitoare, living, camera copiilor, baie, bucatarie, terasa, pescuit, camping, drumetii, etc.
 
Suprafata acoperita: pana la 40 mp
Lampi 1x40Watt UV Lamp
Alimentare: 4 x 1.5V (LR20)
Tensiunea gratarului: 800 - 1000 Volti
Greutate: 0.75 Kg
Dimensiuni: Ø150 x 280 cm
Garantie comerciala: 24 luni (pers. fizice) 12 luni (pers. juridice)
Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara, taxa transport: 15 ron/tva inclus

Descriere produs:

Scapa de insectele nedorite intr-un mod ecologic si eficient. Distrugatorul cu lampa UV atrage insectele zburatoare cu ajutorul neoanelor ce emit lumina ultravioleta (UV). Neoanele distrugatorului anti-insecte sunt inconjurate de un grilaj metalica aflat sub tensiune, care electrocuteaza insectele nedorite.

Pentru o eficienta maxima si un randament satisfacator, recomandam sa amplasati aparatul in centrul camerei, suspendat, astfel incat lumina ultravioleta a neoanelor sa acopere o suprafata maxima. Puteti, deasemenea sa il montati oriunde in camera cu conditia sa ii asigurati o baza stabila.

Distrugatorul anti insecte este usor de montat, alimentarea se face cu 4 baterii de 1.5V, tip R20. Pentru a porni aparatul, apasati butonul si lasati-l in pozitia ON. Recomandam pozitionarea aparatului la o inaltime de 1.5 - 2 m, aceasta fiind inaltimea la care insectele zboara.

Aplicabilitate:

Aparatul prezinta siguranta pentru scurtcircuit. Deasemenea, la grilajul electric nu se poate ajunge de catre om, copil sau alte animale de companie, intrucat acesta se afla in interiorul unei carcase metalice, de siguranta, ce nu este sub tensiune electrica. Fiind alimentat cu baterii, si avand o greutate de doar 750 g, este ideal pentru a fi luat la pescuit, in drumetii, in camping.

Va poate proteja zona cortului, a gratarului sau a taberei dvs. impotriva tantarilor, a mustelor, albinelor sau altor insecte ce va pot afecta buna dispozitie. Constructia aparatului este foarte robusta, din materiale plastice foarte calitative. Aparatul prezinta maner si carlig pentru o purtare sau agatare mai usoare.

ATENTIE! Fraze de risc:

 - Nu lasati aparatul la indemana copiilor, persoanelor cu handicap sau animalelor de companie;
 - Nu introduceti niciodata obiecte in aparat prin grilajul de siguranta. Risc de soc electric, scurtcircuit sau incendiu!
 -  Desi poate fi utilizat si in exterior (in gradina, pe terase, etc.) este interzis contactul aparatului cu apa. Risc de scurtcircuit.
 - Curatarea aparatului se face numai fara acumulatori.
 - Folositi numai neoane originale, altfel riscati deteriorarea produsului.
 - Nu folositi aparatul in spatii in care se gasesc materiale explozibile, gaze sau substante inflamabile. La contactul insectelor cu grilajul electric se produce scanteie!
 - Nu faceti modificari aparatului, altfel riscati pierderea garantiei.