Aparat ultrasunete cu frecvente variabile, anti insecte (40mp) - Vario SchutzComanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

57,90 RON cu TVA

Aparat ultrasunete cu frecvente variabile, anti insecte (40mp) - Vario Schutz

 

Denumire produs: Vario Schutz

Producator: Isotronic (Germania)

Aplicabilitate: restaurante, hoteluri, locuinte, spitale, primarii, magazine alimentare, institutii, gradina, carmangerii, macelarii, baruri, camera copiilor, etc.

Insecte combatute: tantari, fluturi de noapte, molii, muste, musculite, etc.
Alimentare: 220V / 50Hz
Suprafata acoperita: aprox. 40mp
Garantie comerciala: 24 luni (pers. fizice) 12 luni (pers. juridice)
Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara, taxa transport: 15 ron/tva inclus

Descriere produs:

Micul dispozitiv emite o gama de ultrasunete variata, pentru a afecta un spectru mult mai mare de insecte si daunatori. Ultrasunetele sunt greu perceptibile de urechea omului, dar afecteaza sistemul nervos central al insectelor si al daunatorilor. Este cunoscut faptul ca insectele au toate simturile mult mai dezvoltate ca ale omului. Mirosul, vazul si auzul sunt necesare acestora pt. a supravietui, fiind foarte dezvoltate, si in acelasi timp, foarte sensibile. Aparatele cu ultrasunete se bazeaza tocmai pe aceasta sensibilitate crescuta. Ultrasunetele pe care daunatorii le percep ca niste zgomote foarte ascutite, in genul "unghiei pe tabla de scris", vor obliga daunatorul sa paraseasca zona acoperita de aparat.

Instalare:

Aparatul are 3 pozitii de functionare:
  A. Emite ultrasunete pe frecventa 7 kHz, afectand tantarii si puricii
  B. Emite ultrasunete pe frecventa 10 kHz, afectand mustele, soarecii si sobolanii
  C. Emite ultrasunete pe frecventa 12 kHz, afectand gandacii si alte insecte taratoare.

Acest aparat anti insecte doar se introduce in priza, si incepe sa emita ultrasunete. Un buton situat pe panoul frontal va permite sa setati frecventa ultrasunetelor emise, in functie de tipul de daunator pe care doriti sa il combateti. Pe panoul frontal exista un LED de culoare rosie, ce se va aprinde odata alimentat aparatul, indicand buna functionare a acestuia.

Aplicabilitate:

Este un aparat contra insectelor care nu foloseste substante toxice si nu scoate fum pentru a ucide daunatorii. Designul este modern, placut ochiului, dimensiunile sunt compacte, astfel incat il puteti folosi pentru a avea un mediu lipsit de daunatori, dar in acelasi timp pastrand discretia. Nu afecteaza membrii familiei, animalele de companie, pesti sau pasari precum papagali.

ATENTIE: Valorile suprafetelor acoperite pot fi afectate de obiectele din camera, mobilier masiv, corpuri si obiecte mari. Suprafetele mochetate absorb ultrasunetele, si nu le resping mai departe, spre deosebire de suprafetele din sau acoperite cu marmura, faianta, gresie.