Attack Dog H1 70555 Caine de paza electronic alunga oaspetii nedoriti si infractoriiComanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

184,96 RON cu TVA

Attack Dog H1 70555 Caine de paza electronic alunga oaspetii nedoriti si infractorii

 
Denumire produs: H1 Attack Dog H1

Producator: Isotronic

Aplicabilitate: apartamente, vile, pensiuni, hoteluri etc.
Alimentare: 3x1,2V DC AAA Micro NiMH 850mA baterii reincarcabile (incluse in pachet)
Display: Led indicator pentru incarcare (intermitent cand incarca, continuu cand este incarcat complet)
Cablu USB: inclus
Incarcare USB: aproximativ 12 ore, curent max de incarcare 5V DC<500mA
Buton: OFF, ON woof1 (caini agresivi de talie mica), ON woof2 (caini agresivi de talie mare)
Garantie comerciala: 24 luni (persoane fizice) 12 luni (persoane juridice)
Livrare oriunde in tara prin curier rapid, taxa transport: 15 ron/tva inclus

Descriere produs:


Aparatul H1 AttackDog este creat printr-o tehnologie de ultima generatie, prin care pune pe fuga infractorii si oaspetii nedoriti inainte de a va produce pagube reprezinta un factor de descurajare eficient prin stimularea prezentei unui caine de paza. Astfel proprietatea dumneavoastra va fi protejata in timp ce sunteti in vacanta. Daca sunteti acasa la detectarea unei miscari veti fi avertizat prin latrat.

AttackDog este extrem de usor de utilizat, de dimensiuni mici, portabil si cu eficienta garantata, dispozitivul se monteaza in preajma obiectivului care urmeaza sa fie supravegheat, spre exemplu: usi terase, usi balcon, ferestre, porti etc.)

Un senzor este incorporat in aparat, acesta detecteaza zgomote si/sau vibratii ca atunci cand cineva bate sau suna la usa, apoi se va activa un latrat de caine agresiv.

Instalare:


Prima data inainte de a-l pune in functiune trebuie sa incarcati bateriile (cel putin 12 ore, chiar daca led-ul luminos este aprins). In timpul incarcarii indicatorul luminos de culoare verde palpaie; o data ce bateria este incarcata indicatorul se aprinde continuu. Cand incarcarea este completa si cablul USB este deconectat dispozitivul poate fi utilizat ca un dispozitiv mobil.

Cu aplicare mobila si cu optiunea de decuplare, puteti amplasa aparatul pe o masa sau langa un zid umbrit. De asemenea puteti sa atarnati aparatul pe perete la o inaltime de circa 0,8-1,5m. Utilizati punctele autoadezive pentru a instala dispozitivul, in spatele usii sa fie protejat sau direct pe panoul de usa/tocul usii.

Moduri de Operare:


Incarcare prin USB fara baterii reincarcabile: - Led-ul este permanent aprins verde in toate pozitiile de comutare (OFF, woof1, woof2); - cand latratul este activat, Led-ul palpaie rosu 3 sec. la fiecare 5 sec.; - resetati aparatul pe pozitia OFF.

Incarcare prin USB cu baterii reincarcabile: - Led-ul este verde in toate pozitiile de comutare: intermitent  cand incarca, continuu cand este incarcat; - cand latratul este activat, Led-ul palpaie rosu 3 sec. la fiecare 5 sec.; - resetati aparatul pe pozitia OFF.

Incarcare doar cu baterii reincarcabile: - Led-ul se aprinde scurt, doar o singura data, cand porniti woof1 sau woof2; - cand latratul este activat, Led-ul palpaie rosu 3 sec. la fiecare 5 sec.; - resetati aparatul pe pozitia OFF.

Atunci cand bateria este epuizata (slaba), Led-ul se aprinde verde 3 sec. la fiecare 5 sec.