Capcana contra gandacilor de bucatarie (5 buc)Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

18,00 RON cu TVA

Capcana contra gandacilor de bucatarie (5 buc)

 

Denumire produs: Capcana cu lipici impotriva gandacilor

Numar de placi / cutie: 5 buc.
Dimensiuni: 25x9x5mm (LxlxH)
Eficienta la temperaturi peste 0° C
Poate fi folosita pana la 90 de zile (durata de umplere completa medie)
Aplicabilitate: colturile incaperii, prin spatele obiectelor aflate in incapere (dupa dulapuri sau orice tip de mobilier), etc.
Livrare oriunde in tara prin curier rapid, taxa transport: 15 ron/tva inclus

Descriere produs:

Cu aceste capcane adezive, scapati de grija gandacilor, intr-un mod simplu si eficient. Capcana cu feromoni este o placa adeziva ce combate cu eficienta gandacii de bucatarie si alte insecte taratoare. Pachetul contine 5 placi adezive, cu o substanta speciala pe baza de feromoni ce atrage gandacii, iar lipiciul de pe placa ii retine. Acestia vor muri in cele din urma din cauza infometarii.

Se dezlipeste hartia ce protejeaza partea lipicioasa a placii, se imbina lateralele placii astfel incat profilul acesteia sa formeze un triunghi, si se amplaseaza langa zid. Cititi deasemenea instructiunile de pe placa inainte de utilizare.

Nu amplasati capcanele in lumina soarelui, si evitati contactul acestora cu apa, chiar si in cantitati foarte mici, intrucat riscati sa modificati proprietatile lipiciului si a substantei ce atrage gandacii. Fiecare capcana anti insecte se poate folosi pana la umplerea totala, apoi se arunca cu totul la cosul de gunoi. O capcana poate fi folosita pana la 90 de zile, in functie de gradul de infestare.

Aplicabilitate:

Placile nu emana miros. Deasemenea, nu sunt toxice sau daunatoare pt. om sau animalele de companie. Pot fi folosite in bucatarii sau spatii alimentare, intrucat nu altereaza mancarea.

Pot fi deasemenea folosite in orice camera, atata timp cat se evita udarea acestora sau amplasarea lor direct in lumina soarelui.