Cats do Right dispozitiv cu ultrasunete pentru dresarea / alungarea pisicilor (50mp)Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

143,99 RON cu TVA

Cats do Right dispozitiv cu ultrasunete pentru dresarea / alungarea pisicilor (50mp)

 

Denumire produs: Cats do Right

Producator: Conrad (Germania)

Mod de actiune: ultrasunete
Alimentare: baterie 1 x 9V sau adaptor (neinclus in pachet)
Consum curent: 100 mA
Raza de actiune senzor - 6m, unghi de 90°
Greutate: 230g
Dimensiuni: 155x78x64mm
Aplicabilitate: exterior - gazon, gradini cu flori, livezi, gradini cu legume, teren de golf, piscina, teren de fotbal, terasa, loc de joaca copii, locuinte, parcari, spatii publice, etc.
Garantie comerciala: 24 luni (pers. fizice) 12 luni (pers. juridice)
Livrare oriunde in tara prin curier rapid, taxa transport: 15 ron/tva inclus

Detalii produs:

Aparatul Cats do Right emite unde ultrasonice, pe frecvente ce vor afecta sistemul nervos si auditiv al pisicilor, fortandu-le sa paraseasca zona acoperita de aparat, care este de aproximativ 50 de mp. Poate functiona in doua moduri, fie continuu, fie pe senzor de miscare. In modul continuu, ultrasunetele vor fi emise fara oprire, pentru a va proteja anumite zone din casa, obiecte de mobilier, bucataria, etc, sau pt. protejarea pisicutelor de zone periculoase pentru ele, cum ar fi balcoane, plante otravitoare, etc. Deasemenea, mai puteti seta aparatul sa emita ultrasunetele odata simtita prezenta felinelor, de catre senzorul de miscare incorporat.

Alimentarea se face fie prin adaptor la 220V, neinclus in pachet, fie prin acumulator de 9V, neinclus in pachet. (puteti comanda suplimentar acumulator din sectiunea Consumabile/Acumulatori)

In partea inferioara (sub aparat), gasiti un buton marcat ON/OFF. Pentru pornirea aparatului, glisati butonul in pozitia ON. Pentru selectarea modului de functionare cu senzor de miscare, apasati butonul START o data. Ledurile TRAIN si OUTPUT vor palpai in momentul in care ultrasunetele sunt emise. Pentru modul continuu, apasati de doua ori butonul START. Ledurile REPEL si OUTPUT se vor aprinde intermitent. Aparatul poate fi amplasat fie direct pe mobilier, fie pe perete. Recomandam instalarea la 1.5 - 3 m de sol, raza de actiune a senzorului de miscare fiind de aproximativ 5-6m.

Aplicabilitate:


Poate fi folosit de toti posesorii de pisici, fie ca stati la bloc, la casa, sau vreti sa folositi aparatul intr-un magazin alimentar, la birou sau in orice alt spatiu public.Ultrasunetele nu sunt percepute de oameni, deci nu vor deranja vecinii sau persoanele din jur.Deasemenea, fiind alimentat cu baterii, puteti amplasa dispozitivul oriunde, chiar daca nu aveti acces la o priza.

Avantaje:

Design modern
Constructie robusta, de calitate
Mod ecologic, non toxic si usor de a limita accesul pisicilor in anumite zone
Portabil / Usor de instalat si operat
Nu afecteaza membrii familiei, copii, batrani.