Combaterea plosnitelor de pat rapid si sigur!Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

Combaterea plosnitelor de pat rapid si sigur!

 
Plosnitele sunt paraziti care se hranesc din sangele oamenilor pentru a se dezvolta si pentru a se reproduce. Aceste insecte nu fac diferenta intre o casa curata si una mai putin curata. Astfel,toata lumea este predispusa la atragerea acestor insecte. Plosnitele se pot hrani si cu sangele animalelor, inclusiv al animalelor de casa. Traiesc aproape de zonele in care oamenii de obicei dorm sau stau pentru perioade mai lungi de timp. De obicei pot musca de gat sau fata,insa puteti intalni muscaturi si pe maini sau picioare.


 
 
 
 
 
 
 
Caldura accelereaza procesul lor de dezvoltare astfel ca, in perioada de vara,este nevoie de doar o luna si jumatate pentru ca un ou de plosnita sa se transforme pe deplin intr-un adult. O plosnita poate depune intre 200-250 de oua pe durata vietii (o plosnita traieste aproximativ 10 luni).

Cum observati o infestatie?
Cea mai buna metoda de a afla daca aveti acesti “musafiri” in locuinta dvs este sa cautati in primul rand in locul in care dormiti. In dormitoare examinati in principal saltelele, tablia patului, mobila, spatele tablourilor, al ceasului de perete, crapaturi in parchet si daca obisnuiti sa calatoriti verificati si gentile de voiaj.


Cum combateti acest tip de infestatie?
Folosind caldura – rufele spalate la o temperatura de peste 50°C timp de 20 de minute ajuta la indepartarea plosnitelor.
Folosind temperaturile scazute – expunerea lucrurilor la temperaturi mai mici de -18°C timp de 7-10 zile ajuta de asemenea la indepartarea acestor insecte.

Este recomandat sa colaborati cu o firma specializata in prestari servicii DDD (dezinsectie), pentru combaterea plosnitelor pentru a va asigura ca veti scapa definitiv de aceste insecte.
Se recomanda folosirea insecticidelor Cypertox sau Pertox 8. Sfatul nostru este folosirea lor prin amestecare si aplicarea tratamentului in doua sau chiar trei randuri la un interval de 7 zile. Cypertox este o substanta de soc, in timp ce Pertox este pentru remanenta. Aceste insecticide sunt toxice pentru albine si pesti. Trebuie sa respectati cantitatile impuse de producatori. De exemplu, 300 ml de solutie trebuie dizolvata in nu mai putin de 10 L de apa.
In concluzie, (150 ml Cypertox + 150 ml Pertox 8 + 10 l de apa) x 3 tratamente + curatenie in casa  = 0 plosnite.

Aplicarea tratamentului
Pentru pulverizare puteti folosi  un pulverizator de solutie pentru curatat geamuri. Inainte de a incepe sa preparati amestecul este foarte important sa purtati manusi de protectie, o masca de gaze si ochelari de protectie pentru a fi siguri ca totul se desfasoara fara absolut niciun risc.
In momentul pulverizarii evitati precipitarea pe fata sau ochi. Asigurati-va ca pulverizati toate crapaturile, imbinarile de material, saltelele, canapelele, chiar si tablourile de pe pereti. Dupa terminarea tratamentului nu uitati sa inchideti ermetic intreaga incapere timp de minim 2 ore. Apoi aspirati toate zonele in care s-a facut pulverizarea si ar putea fi insecte moarte sau  oua. Tineti cont de faptul ca ouale nu pot fi distruse de niciun insecticid si de aceea este necesara repetarea tratamentului.