Contra cartitelor cu vibratii Diamond verde (700mp)Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

92,80 RON cu TVA

Contra cartitelor cu vibratii Diamond verde (700mp)

 

Denumire produs: Diamond verde

Producator: Isotronic (Germania)

Aplicabilitate: pajisti, gradini de legume, gradini de flori, terenuri arabile, gazon, teren de golf, teren de tenis, etc.
Alimentare: 2 baterii (AA)
Aria acoperita: 700 mp, in functie de consistenta solului
Frecventa de lucru: 400+/-50 Hz.
Carcasa: rezistenta la apa si intemperii.
Lungime aparat: 40 cm
Garantie comerciala: 24 luni (pers. fizice) 12 luni (pers juridice)
Livrare oriunde in tara prin curier rapid, taxa transport: 15 ron/tva inclus

Descriere produs:

Aparatul Diamond verde alunga cartitele si alte rozatoare din sol prin emiterea de vibratii cu frecventa de 400+/-50 Hz timp de 2 secunde, la intervale de 25 de secunde. Deoarece aceste vibratii sunt insuportabile pentru rozatoare, deja dupa cateva zile ele migreaza catre alte regiuni. Alte animale folositoare nu sunt afectate de frecvente. Aparatul anti cartita  are o durata medie de viata de 5 ani. In urma producerii in aer liber a unor vibratii speciale a fost determinata o arie optima de actiune de aproximativ 700 mp. Aceasta arie de actiune poate varia in  functie de consistenta solului.

Instalare si functionare:


Aparatul anti cartita se ingroapa in pamant 3/4. In cazul unui teren mai tasat, se face o gaura - pilot, iar dupa introducerea aparatului se taseaza pamantul in jurul acestuia. In afara schimbarii bateriilor, aparatul nu necesita intretinere speciala. Bateriile se schimba la 4-6 luni (functionare continua, in functie de caracteristicile solului).

Observatii:

Cartita este un mamifer de culoare gri sau negru, care nu trebuie confundat cu un sobolan sau soarece deoarece cartita este un insectivor. Aceste mamifere s-au dezvoltat in evolutia lor pentru viata subterana.