Convertor de tensiune 24V-12V - M020Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

57,08 RON cu TVA

Convertor de tensiune 24V-12V - M020

 

Denumire produs: M020

Producator: Kemo (Germania)

Tensiune de intrare aprox. 24-30 V / DC
Tensiunea de iesire aprox. 13,8 V / DC (pentru dispozitive de 12 V / DC)
Consum de curent <100 mA
Capacitatea de incarcare: 0,5 A - max. 1.1A (3 min. 5% frecventa de lucru)
Interval de temperatura:. -15 - +50 ° C
Dimensiuni aprox. 60 x 45 x 20 mm (fara curele de montaj)
Pot fi conectate mai multe module, sporind astfel puterea.
Garantie comerciala: 24 luni (pers. fizice) 12 luni (pers juridice)
Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara, taxa transport: 15 ron/tva inclus

Cum functioneaza:

Cu acest transformator de tensiune este posibila alimentarea dispozitivelor de 12V/DC de la o baterie de camion 24V/DC sau la motoare navale, echipamente automate, rulote etc. Pot fi conectate in paralel mai multe module, daca se majoreaza puterea (de exemplu 2 module la 2.2 A).

Instructiuni:

Conectati modulul la sistemul de alimentare de 24V si la consumator de 12 V conform desenului (vezi foto). Va rugam sa conectati sigurante adecvate in serie. Modulul se incalzeste in functie de sarcina. Prin urmare, acesta trebuie sa fie montat intr-un loc bine ventilat, in care incalzirea modulului (max 50 grade C) nu poate avea efecte negative asupra imprejurimilor (in special partea mica din ceramica pe partea de sus a modulului devine foarte fierbinte). Modulul este protejat electronic impotriva scurt-circuitelor, supraincarcarii si supraincalzirii. Se decupleaza in caz de supraincalzire si porneste din nou automat dupa o racire suficienta.

Va rugam acordarea atentiei deosebite in ceea ce priveste conexiunea corecta conform desenului. Modulul poate fi distrus in cazul in care legatura este gresita! Puterea maxima a modulului este de 1.1 A (> 13 watt) fiind suficienta pentru a opera radiouri de masina, recordere, etc. Daca, cu toate acestea, este nevoie de mai multa putere, puteti conecta unul sau mai multe module M020 in paralel, în vederea cresterii puterii. Pentru capacitati mai mari Kemo produce, de asemenea, modulul M038 (max 3A). Acest modul poate sa reduca voltajul de la 24 V/DC la 12 V/DC, insa nu poate dubla voltajul in sens invers de la 12V/Dc la 24 V/DC. Pentru acest scop puteti utiliza modulul M029. Pentru a conecta un dispozitiv de 12V/DC la retea de distributie de 24 V/DC in camioane, nave, vehicule automate, masini de camping, etc.