Cum scapam de gandacii de bucatarie?Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

Cum scapam de gandacii de bucatarie?

 

Gandacul de bucatarie este cel mai renumit printre insectele taratoare. Adora si se incapataneaza sa va invadeaza intimitatea si teritoriul locuintei dumnevoastra. Din pacate gandacul de bucatarie nu anunta niciodata sosirea lui si nu vine niciodata singur, fiind intotdeauna insotit de prieteni si descendenti.

infestare_cu_gandaci_de_bucatarie

Pentru eliminarea acestor musafiri nepoftiti este necesara o curatenie minutioasa in paralel cu folosirea de insecticide, geluri ptr gandaci, placi adezive si aparate cu ultrasunete si unde electromagnetice. In functie de gravitatea situatiei si a infestarii este bine de retinut ca prevenirea este mai importanta decat combaterea gandacilor de bucatarie. Cateva exemple de eliminare a gandacilor de bucatarie:

Tratament cu gel - Globol Gel - gelul se utilizeaza acolo unde gradul de infestare cu gandaci este mediu sau suplimentar unui tratament cu insecticid in caz
ul unei infestari puternice. Globol Gel atrage gandacii de bucatarie prin substanta sa, acestia iau gelul pe picioruse si il duc mai departe in cuib formand efectul de virus. Astfel este de ajuns ca un gandac sa intre in contact cu gelul insecticid pentru ca il va duce mai departe in cuib, distrugand cuiburile formate, inclusiv ouale acestora. Globol Gel se aplica direct din tub, prin picaturi mici de marimea unui bob de mazare, cu distante intre ele, prin locurile frecventate de gandacii de bucatarie. Un tub de 75 gr acopera in aproximatie 30 mp. Aplicati gelul in mod special in bucatarie (dupa mobilier, in spatele electrocasnicelor, in interiorul dulapurilor, pe la balamale, tocuri, in spatele frigiderului, aragazului, etc), in baie si restul camerelor din locuinta.

Dezinsectie cu insecticide prin pulverizare - aceste tratamente se realizeaza acolo unde gradul de infestare cu gandaci este foarte mare. Insecticidele sunt de contact (atingerea directa a insectei) si de ingestie (stomacale) si se aplica prin pulverizare directa asupra locului in care depistati gandacii de bucatarie. Insecticidele se dizolva in apa in diverse concentratii impuse de producator. In cazul gandacilor de bucatarie se recomanda Insektum cu remanenta de pana la 90 de zile. Este un insecticid pe baza de cypermethrin (10%) si piperonil butoxid (5%), ce elimina gandacii prin actiunea de contact si ingestie timp de 90 de zile. Se dilueaza in apa in concentratie de 40 ml / litru apa si se pulverizeaza pe suprafete cu ajutorul unui vermurel sau a unui pulverizator de curatat geamuri, pe care il spalati in prealabil.

Eliminarea gandacilor cu pulbere contra gandacilor - prafurile se imprastie uniform prin zonele si traseele de deplasare ale gandacilor. Aceste prafuri contine diferite substante speciale in eliminarea gandacilor si se recomanda acolo unde infestarile sunt minore. Odata imprastiat, praful se lipeste de corpul gandacului, ulterior provocand moartea acestuia. Praful nu se aplica pe mobila sau in apropierea veselei neacoperite iar repetarea tratamentului se face saptamanal, daca este necesar.

Tratament cu placi adezive pe baza de feromoni - placile adezive sau capcanele pentru gandaci se recomanda in tratarea spatiilor in care nu aveti cuiburi de gandaci, in schimb ii aveti in vizita de pe la vecini. Placile adezive contin feromoni speciali care ii atrag, iar acestia raman lipiti in capcana. Este ideal sa le plasati in zonele prin care ei pot intra in casa dvs. Capcanele pentru gandaci nu contin substante toxice pentru om sau animalele de companie, deci pot fi folosite in orice conditii si mediu. O recomandare din partea noastra este capcana cu adeziv pentru gandaci "5 traps", contine 5 placi si poate fi utilizata pana la 90 de zile, odata ce a fost desfacuta.

5.Aparat cu unde electromagnetice - un bun exemplu este dispozitivul Pestmaster AG230. Acest mic dispozitiv contra gandacilor functioneaza pe principiul undelor electromagnetice si este ideal pentru gandacii ce se ascund in pereti, tocurile ferestrelor si usilor. Atentie, acest aparat nu omoara gandacii de bucatarie, doar ii scoate din ascunzisurile lor. Se recomanda utilizarea aparatului impreuna cu gelul pentru gandaci.