Degivrant pentru dezghetarea parbrizelor 500ml DE ICERComanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

12,99 RON cu TVA

Degivrant pentru dezghetarea parbrizelor  500ml DE ICER

 
 
Denumire produs: DE-ICER
Mod de ambalare: recipient cu pulverizator
Formula: solutie de degivrare
Cantitate: 500ml
 
Descriere produs:

Produs cu efect degivrant foarte puternic. Previne eficient si timp indelungat o noua inghetare. Curata perfect parbrizul de gheata si impuritati. Nu ataca piesele din cauciuc. Evita zgarierea parbrizului ca in cazul utilizarii racletelor.
Pulverizati produsul pe suprafata acoperita cu gheata si asteptati cca. 15 minute. Dupa topirea ghetii, stergeti cu o carpa moale. Nano-particulele ramase in urma stergerii creeaza un strat coloidal protector remanent cu efect de respingere a particulelor de praf si a altor impuritati. Particulele de impuritati care vin in contact cu stratul nano-coloidal se transforma intr-un lichid cu un comportament similar cu al mercurului viu, prevaland de pe suprafata parbrizului sub forma de micro-stropi.

Atentionari: Nu pulverizati produsul pe flacara deschisa sau pe suprafete incinse; Nu depozitati produsul in spatii cu surse de caldura intensa, sau cu foc deschis; Evitati fumatul; Feriti produsul de accesul copiilor; Evitati contactul cu ochii sau cu alimentele; Nu folositi produsul in combinatie cu alti agenti de curatire sau intretinere; In cazul hipersensibilitatii pielii, folositi manusi de protectie; Dupa fiecare utilizare spalati-va pe maini.
 
Cracteristici: Elimina formatiunile de gheata si bruma; Previne formarea de gheata pe partile tratate; Inert fata de garnituri si stergatoare; Nu lasa unsuroase suprafetele tratate; Pulverizator de 500 ml.

Livrarea se face prin curier rapid in 24h in toata tara, taxa transport: 15 ron/tva inclus.