Dezinsectie cu insecticidul universal destinat profilaxiei sanitar umane (1l) - Sanitox 21 CEComanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

69,58 RON cu TVA

Dezinsectie cu insecticidul universal destinat profilaxiei sanitar umane (1l) - Sanitox 21 CE

 

Denumire produs: Sanitox 21 CE

Remanenta: 60 zile

Compozitie: D.D.V.P. 19.5%; Tetramethrin 1.5
Mod de ambalare: PET
Dozaj: 1 l
Daunatori combatuti: purici, furnici, termite, gandaci de bucatarie, gandaci de Colorao, plosnite, tantari, muste, capuse, viespi, albine, etc.
Aplicabilitate: locuinte, cinematografe, scoli, spitale, restaurante, baruri, hoteluri, campinguri, industrie in general, industria alimentara, etc.
Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara, taxa transport: 15 ron/tva inclus

Tipul amestecului: insecticid concentrat emulsionabil, cu miros caracteristic destinat combaterii insectelor zburatoare si taratoare.

Modul de actiune:


Acest insecticid are un spectru larg de actiune si prezinta urmatoarele particularitati: spatiile tratate nu prezinta riscuri pentru oameni si animale; este eficient si asupra insectelor care au capatat rezinstenta la alte insecticide.

Utilizare:

 
Insecticidul Cypertox se aplica numai diluat in apa in functie de daunatori astfel:
*5% (500 ml solutie la 10L apa, 50 ml la 1L) pentru insectele tartoare;
*2,5% (250 ml insecticid la 10L apa, 25 ml la 1L) pentru insectele zburatoare.
Solutiile astfel obtinute se aplica prin pulverizare sau prin alt mijloc potrivit acestui scop, in cantitate de cca. 50 ml pe metru patrat in toate locurile sau in zonele infestate de capuse.

Acest insecticid gandaci are miros usor intepator.  Mirosul persista circa 2-3 ore, dupa care puteti accesa zona tratata.

Avertizari:


Produsul este toxic pentru albine si pesti.
In cazul copiilor si al persoanelor cu deficiente respiratorii se recomanda ca accesul in spatiile dezinfectate sa fie permis numai dupa o suficienta aerisire.