Dispozitiv anti soareci cu ultrasunete si unde electromagnetice (200mp) - EMG 3in1Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

65,14 RON cu TVA

Dispozitiv anti soareci cu ultrasunete si unde electromagnetice (200mp) - EMG 3in1

 PRODUSUL LUNII

Denumire: EMG 3in1

Producator: Pestmaster (Marea Britanie)

Mod de functionare: ultrasunete / unde electromagnetice

Aplicabilitate: scoli, gradinite, bucatarii, magazine alimentare, spatii publice, birouri, cantine, mansarde, hale industriale, garaj, etc.

Tensiune de alimentare: 230V/50Hz
Clasa de protectie: II
Consum de energie: aprox. 1Watt
Raza de actiune:aprox. 200 mp
Domeniul de frecvente: aprox. 7000Hz
Intensitate sonor: aprox. 50db
Function control: 2 LED-uri.
Garantie comerciala: 24 luni (pers. fizice) 12 luni (pers juridice)
Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara, taxa transport: 15 ron/tva inclus

Descriere aparat:

EMG 3in1 este un dispozitiv electronic, destinat alungarii soarecilor din casa dvs. Aparatul cu ultrasunete si unde electromagnetice alunga daunatorii cu ajutorul ultrasunetelor sau undelor electromagnetice. Undele ultrasonice sunt sunete emise la frecvente peste 20.000 Hz, prag de la care urechea umana nu mai aude.Aceste ultrasunete vor afecta sistemul nervos central si cel auditiv al rozatoarelor, fortandu-i sa paraseasca zona acoperita de aparat. Undele se vor raspandi in interiorul camerei, emise de boxa speciala a aparatului. Recomandam pentru o eficienta maxima sa nu amplasati aparatul in spatele obiectelor de mobilier, altor corpuri solide sau perdelelor.

In modul electromagnetic, efectele aparatului vor alunga daunatorii din pereti, din pardoseli sau plafoane false, din tocurile usilor si ferestrelor. In acest mod, aparatul pt rozatoare va emite un camp electromagnetic, ce va strabate instalatia electrica a casei. Intrucat aparatul nu produce niciun zgomot, putand fi astfel folosit inclusiv pe durata noptii si fara grija de a va deranja vecinii, pentru confirmarea bunei functionari a produsului, pe panoul frontal se regasesc doua leduri. Cel de culoare VERDE va indica emisia undelor ultrasonice, iar cel ROSU campul electromagnetic. Puteti auzi un sunet foarte incet, datorita aprinderii si stingerii ledurilor. Acest sunet este normal, si nu va pune in pericol pe dvs. sau pe animalele dvs de companie.

Instalare EMG 3in1:

Introduceti acest aparat de soareci in orice priza normala de 220V, si acesta va incepe sa emita, protejandu-va caminul. Pentru o eficienta sportita, aparatul EMG este dotat si cu o priza suplimentara laterala. Nu introduceti in priza suplimentara a dispozitivului aparate electrocasnice mari, cu consum de energie ridicata, intrucat riscati un scurcircuit. (recomandam alimentarea unor radiouri mici, a unei lampi, a unui ceas electronic, a unei rame foto digitale, etc.)

Produs ecologic:

Non toxic
Fara chimicale
Silentios - nu deranjeaza vecinii
Nu interfereaza cu alte obiecte electronice din casa

Observatii:

Ultrasunetele nu trec prin obiecte solide.
Pentru rezultate optime, este recomandat instalarea unui aparat impotriva rozatoarelor in fiecare camera, fara a-l obstructiona cu obiecte solide sau in spatele perdelelor.
Aparatul EMG anti soareci este un produs destinat uzului interior (nu il instalati in exteriorul casei).
Nu permiteti apei sa patrunda in aparat, intrucat exista riscul de scurtcircuit.
In primele 2 saptamani dupa instalarea aparatului veti observa o crestere a activitatii daunatorilor.
Este un fenomen normal, indicand faptul ca aparatul isi face efectul, si afecteaza daunatorii, alungandu-i din ascunzatori. Renuntati sa mai folositi substante chimice, capcane clasice mecanice sau capcane cu lipici, ce pot crea mizerie, boli, alergii sau dezgust.
Nu folositi aparatul in aceeasi camera cu animale de companie precum porcusori de guineea, hamsteri, cincila, sau alte rozatoare mici. Nu introduceti in priza suplimentara aparatura electrocasnica cu consum mare de curent.
Valorile pot varia in functie de natura peretilor, vechimea instalatiei electrice, mobilierul din camera, inaltimea la care aparatul este amplasat, etc.
Deoarece cladirile din birouri sau cele comerciale au instalatiile electrice acoperite cu izolatie metalica, un aparat este eficient pe o suprafata de aproximativ 150mp;
Risc de soc electric! Acest aparat nu este o jucarie si trebuie tratat ca atare! Nu lasati produsul la indemana copiilor.