Dispozitiv antirozatoare cu ultrasunete (jder/dihor) (360 mp) - PR 220.6Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

173,21 RON cu TVA

Dispozitiv antirozatoare cu ultrasunete (jder/dihor) (360 mp) - PR 220.6

 

Model: PR220.6

Mod de actiune: ultrasunete

Aplicabilitate: interior - acasa, poduri, pivnite, soproane, sali de mese, birouri, garaje, mansarde, hale industriale, institutii publice, bacanii, macelarii, etc.
Exterior - gradina de flori, foisor, terase, spatii publice, gazon, etc. (nu permiteti apei sa patrunda in aparat)
Alimentare: 220V / 50Hz
Consum de energie: 9W
Gama de frecvente: 8 kHz - 41 kHz
Aria acoperita: aproximativ 360 mp
Dimensiuni: 180x150x90mm
Produs in Bulgaria
Garantie comerciala: 24 luni (pers. fizice) 12 luni (pers. juridice)
Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara, taxa transport: 15 ron/tva inclus

Descriere aparat:

PR-220.6 este conceput pentru a face fata infestarilor de jderi sau dihori intr-un mod ecologic, fara poluanti sau produse chimice. Aparatul emite ultrasunete puternice, care afecteaza capacitatea auditiva si senzoriala a rozatoarelor si in cele din urma le determina sa paraseasca zona afectata. Datorita frecventei inalte, ultrasunetele nu deranjeaza sau afecteaza in niciun mod omul.

Emiterea constanta a ultrasunetelor impiedica functiile vitale ale jderilor si cauzeaza panica in randul acestora. Aparatul anti-jderi PR 220.6 are o gama larga de frecvente impartita in trei moduri de functionare, permitand utilizatorului sa aleaga modul care se potriveste cel mai bine cazului sau de infestare. In momentul in care dispozitivul cu ultrasunete este conectat la reteaua electrica, un indicator luminos va clipi si veti auzi un sunt. Acesta face parte din procedura de auto-testare a aparatului si nu va dura mai mult de cateva secunde. Utilizatorul poate comuta in cele trei moduri de lucru folosind butonul "SET".

MODUL I - frecvente intre 20 - 30 kHz - eficient impotriva soarecilor, sobolanilor, paianjenilor si a catorva insecte
MODUL II - frecvente intre 14 - 41 kHz - eficient impotriva soarecilor, sobolanilor, paianjenilor, nevastuicilor, veveritelor, vulpilor, dihorilor, cainilor, pisicilor.
MODUL III - frecvente intre  8 - 41 kHz - eficient impotriva soarecilor, sobolanilor, paianjenilor, nevastuicilor, veveritelor, vulpilor, dihorilor, cainilor, pisicilor. Acesta este cel mai eficient mod de operare.

Atentie!

Primele semne se vor observa intr-o perioada de 12-14 zile din momentul punerii in functiune a aparatului anti jderi si alte rozatoare. Performanta optima este obtinuta in aproximativ 25 de zile de la instalare. Pe parcursul acestei perioade, orice crestere brusca in activitatea rozatoarelor este normala. Emiterea de ultrasunete determina jderii sau dihorii sa plece in cautarea altui adapost, iar in cel mai scurt timp vor disparea complet. Utilizarea masurilor preventive antidaunatori in decursul aceste perioade va avea un efect mai mare.

MODUL III se afla in gama de frecvente care poate fi auzita de om. Este potrivit pentru utilizarea aparatului in timpul noptii sau in incinte izolate.