Dispozitiv cu ultrasunete, alarma acustica si flash anti animale salbatice (70mp) - Pestmaster UAF03Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

208,07 RON cu TVA

Dispozitiv cu ultrasunete, alarma acustica si flash anti animale salbatice (70mp) - Pestmaster UAF03

 

Denumire produs: UAF03

Producator: Pestmaster (Marea Britanie)

Mod de combatere: ultrasunete, alarma acustica, lumina flash

Alimentare: 220V / 50Hz; baterie 9V
Suprafata acoperita de senzorul infrarosu: 70mp
Unghiul acoperit: 110 grade
Gama de frecvente: 15-26 KHz
Frecventa audio: aprox. 7 KHz
Presiunea sunetului emis: 110 dB
Aplicabilitate: gradina de legume, gazon, curte, culturi agricole, pasuni, vita de vie, etc.
Garantie comerciala: 24 luni (pers. fizice) 12 luni (pers juridice)
Livrare oriunde in tara prin curier rapid, taxa transport: 15 ron/tva inclus

Descriere:

Aparatul anti animale salbatice Pestmaster UAF03 are cinci moduri de functionare. Pe o parte a aparatului sunt prezente 3 LED-uri colorate, galben, rosu si verde, fiecaruia corespunzandu-i unul din cele 5 moduri de functionare.

    Mod ultrasunete + alarma + flash - LED galben
    Mod flash - LED verde
    Mod ultrasunete + alarma - LED rosu
    Mod flash la intervale de 30 de secunde - LED rosu intermitent
    Mod ultrasunete - LED verde intermitent

Ultrasunetele sunt unde sonore de inalta si joasa frecventa, ce afecteaza sistemul nervos al animalelor, acestea fiind foarte sensibile la unde ultrasonice. Sunt imperceptibile de urechea umana, dar afecteaza animalele salbatice. LED-urile frontale, foarte luminoase si puternice, sperie animalele, alungandu-le din raza de actiune a aparatului. Alarma puternica emisa de aparat poate fi auzita si de om, animale si are rolul de a speria daunatorul. Indiferent de modul de functionare, aparatul sesizeaza prezenta animalelor salbatice cu ajutorul unui senzor de miscare aflat in partea din fata a aparatului. Suprafata acoperita de senzor este de 70 mp.

Instalare:

Acest aparat cu ultrasunete functioneaza fie alimentat la priza de 220V, fie cu o baterie de 9V. In partea stanga a aparatului exista un buton negru, si 3 LED-uri colorate pt. indicarea modului de functionare a aparatului. Pentru pornirea si oprirea aparatului tineti apasat butonul negru 2 secunde. Cand porniti aparatul, va intra in modul de functionare ultrasunete + alarma + flash, iar LED-ul galben se va aprinde. Pt. comutarea in alt mod de functionare, apasati butonul negru pana cand ajungeti in modul dorit. Pentru a schimba modul ulterior, opriti aparatul si reporniti-l.

Ex: Doriti modul flash la intervale de 30 de secunde. Apasati butonul negru indelung pt. pornirea aparatului. LED-ul galben se va porni. Apoi apasati de 3 ori butonul negru, pana cand LED-ul rosu va fi pornit intermitent.

Avantaje:


5 moduri de functionare - pentru a acoperi o gama cat mai mare de daunatori si diverse medii;
Ecologic - nu omoara animalele, doar le alunga din zona acoperita;
Sigur - nu afecteaza membrii familiei, copii, batrani;
Poate fi de asemenea instalat in gradini si pe terase exterioare. Nu este rezistent la apa dar il puteti folosi pentru perioade scurte in locuri umede;
Pe partea din spate a aparatului exista un locas special pt. a putea agata aparatul pe perete, pe grinzi, sau in alte locuri unde aparatul necesita suspendare.