Dispozitiv cu ultrasunete anti acarieni (40mp) - SC22Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

135,60 RON cu TVA

Dispozitiv cu ultrasunete anti acarieni (40mp) - SC22


Model: SC22

Producator: Radarcan (Spania)

Metoda combatere: ultrasunete

Aplicabilitate: locuinta, spatii publice, magazine alimentare, cladiri de birouri, gradinite, scoli, facultati, case rezidentiale, apartamente, clinici medicale, cabinete veterinare, etc.
Aria acoperita: 40 mp strict pentru interior
Consum: 3W
Alimentare: 230V (cu alimentator inclus).  
Garantie comerciala: 24 luni (pers. fizice) 12 luni (pers juridice)
Livrare oriunde in tara prin curier rapid, taxa transport: 15 ron/tva inclus

Descriere:

Acarienii provoaca alergii, datorita faptului ca excrementele lor contin proteine, la care multe persoane sunt alergice. Ca rezultat, puteti avea oricare din simptome, de la alergii usoare, cum ar fi rinita, lacrimarea ochilor, stranutatul, pana  la simptome grave, care sa va puna viata in pericol de ex. astmul.

Frecventele specifice ale ultrasunetelor pe care le utilizeaza acest aparat anti acarieni perturba ciclul lor biologic, ceea ce reduce excretia  materilor fecale, din care proteinele sunt  responsabile pentru alergiile cauzate.

Acest aparat este silentios in casa, foarte practic si va ajuta la prevenirea acestor paraziti in caminul dumneavostra. Undele de ultrasunete sunt complet inofensive pentru oameni si animale de companie. Functioneaza fara produsi chimici, silentios si fara miros.
                                                                    
Instalare:

Nu necesita tehnici de instalare, pur si simplu il conectati la reteaua electrica. In cateva zile, veti observa, ca simptomele alergiilor se vor reduce semnificativ in casa. Este foarte important sa nu blocati partea din fata a aparatului antiacarieni, unde se emit undele de ultrasunete. Cu alte cuvinte, sa nu asezati aparatul antiacarieni in spatele mobilei.