Dispozitiv cu ultrasunete impotriva sobolanilor (160 mp) - PR 500.2Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

94,52 RON cu TVA

Dispozitiv cu ultrasunete impotriva sobolanilor (160 mp) - PR 500.2

 

Model: PR500.2

Mod de actiune: ultrasunete

Aplicabilitate: acasa, poduri, pivnite, soproane, sali de mese, birouri, garaje, mansarde, hale industriale, institutii publice, bacanii, macelarii, etc.
Produs in Bulgaria
Alimentare: 220V / 50Hz
Consum de energie: 7W
Aria de acoperire: 160 mp
Garantie comerciala: 24 luni (pers. fizice) 12 luni (pers. juridice)
Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara, taxa transport: 15 ron/tva inclus

Descriere:

In general, ultrasunetele de joasa frecventa afecteaza animalele mai mari, iar cele de inalta frecventa animalele de dimensiuni mai reduse. Ultrasunetele sunt imperceptibile pt. urechea omului, dar afecteaza sistemul nervos al daunatorilor. Aparatul contra sobolanilor emite o gama de ultrasunete variate. Este cunoscut faptul ca rozatoarele precum sobolanii au toate simturile mult mai dezvoltate ca ale omului. Mirosul, vazul si auzul sunt necesare sobolanilor pt. a supravietui, fiind foarte dezvoltate, si in acelasi timp, foarte sensibile. Aparatele ultrasonice se bazeaza tocmai pe aceasta sensibilitate crescuta. Ultrasunetele pe care sobolanii le percep ca niste zgomote foarte ascutite, in genul "unghiei pe tabla de scris", il vor obliga pe acesta sa paraseasca zona acoperita de aparat.

Instalare aparat:

Odata introdus in priza, aparatul impotriva sobolanilor va emite un sunet. Cele 2 LED-uri, verde si albastru vor porni intermitent intr-un ritm rapid, dupa care vor emite constant. Aparatul are doua moduri de functionare, ce se pot selecta cu ajutorul unui buton, aflat in partea stanga a aparatului. Prima selectie a butonului este in modul cu ultrasunete, a doua ultrasunete insotite de un flash emis de un LED alb puternic, din partea inferioara a aparatului. In timpul functionarii aparatului anti sobolani, dvs. nu veti auzi nimic. LED-uri ce se gasesc pe panoul frontal al aparatului confirma buna functionare a acestuia. Sub nicio forma, nu desfaceti aparatul, altfel pierdeti garantia. Risc de soc electric!

Avantaje:

Design modern - se poate folosi cu succes oriunde;
Constructie robusta, carcasa foarte bine prelucrata;
LED-uri de control a bunei functionari;
Non toxic - nu foloseste chimicale, otravuri sau alte substante periculoase;
Ecologic - nu polueaza aerul, nu omoara animalele;
Sigur - nu afecteaza membrii familiei, copii, batrani, sau animelele de companie;
Consumul de doar 7W este insesizabil.

Atentie!

Poate afecta porcusori de guineea, hamsteri, sinsila (chinchilla). Este posibil sa dureze o perioada pana cand zona dvs. va fi curata si fara sobolani. Aparatele vor emite ultrasunete imediat ce au fost introduse in priza. Sobolanii pot parasi zona definitiv in maxim 15-20 de zile, timp in care veti observa o crestere a activitatii lor. Suprafata acoperita de aparat poate fi afectata de obiectele din camera. Ultrasunetele nu pot trece prin mobilier masiv, usi, pereti. Pentru o mai buna eficienta, recomandam folosirea de mai multe aparate simultan.