Dispozitiv cu unde electromagnetice anti gandaci de bucatarie si rozatoare (220mp) - PR 500.3Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

120,74 RON cu TVA

Dispozitiv cu unde electromagnetice anti gandaci de bucatarie si rozatoare (220mp) - PR 500.3

 

Denumire comerciala: PR500.3

Aplicabilitate: interior - locuinte, birou, spatii publice, scoli, biblioteci, sali de curs, hale industriale, spitale, centre medicale, cabinete veterinare, restaurante, centre comerciale, alimentare, gradinite, soproane, pivnite, etc.

Alimentare: 220V
Consum: 7W
Suprafata acoperita: 220mp
Mod de actionare: ultrasunete/unde eletromagnetice
Garantie comerciala: 24 luni (pers. fizice) 12 luni (pers. juridice)
Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara, taxa transport: 15 ron/tva inclus

Descriere produs:

Eliminam gandacii de bucatarie prin ultrasunete combinate cu unde electromagnetice. Dispozitivul PR500.3 combina actiunea ultrasunetelor cu cea a undelor electromagnetice si a unei lampi stroboscopice. 

1.Ultrasunetele emise prin intermediul unei boxe speciale sunt sunete de inalta frecventa ce vor afecta sistemul central nervos al gandacilor.
2.Undele electromagnetice vor strabate instalatia electrica a casei, inconjurand-o cu un camp electromagnetic, ce va alunga gandacii din pereti, din spatele peretilor si plafoanelor false, de sub podele, din tocurile usilor si ferestrelor, etc.
3.Lampa stroboscopica va emite o puternica lumina, intermitenta, ce va spori eficienta aparatului, ajutand la obtinerea unui efect de panica mai mare in randul daunatorilor.

Instalare aparat:

Acest aparat impotriva gandacilor se poate alimenta la orice priza normala, de 220V. Recomandam alimentarea aparatului la o priza aparenta, expusa, intr-o zona deschisa. Nu amplasati dispozitivul in spatele mobilierului sau in spatele perdelelor.

Imediat ce a fost alimentat, aparatul va incepe sa lucreze in modul electromagnetic. In partea dreapta a aparatului se gaseste un buton, pt. comutarea ultrasunetelor. In partea stanga, regasim butonul pt. pornirea sau oprirea lampii stroboscopice (lampa se aprinde dupa aproximativ 30 de secunde de la alimentarea cu energie).

Nu foloseste substante chimice, nu produce zgomot (in modul electromagnetic), nu atrage atentia si nu afecteaza mediul inconjurator, animalele de companie mari sau oamenii.

Dispozitivul poate fi folosit oriunde aveti o priza de 220V si doriti sa alungati gandacii de bucatarie si alte insecte taratoare.

ATENTIE: In cazul acestui aparat, pt. a combate un spectru mai larg de daunatori, ultrasunetele sunt intr-un spectru de frecventa perceptibil de urechea umana. Deoarece este deranjant pt. oameni, recomandam fie sa folositi aparatul in zone in care nu stati (pivnite, poduri, etc.), fie pozitionati aparatul doar in modul de lucru electromagnetic.