Dispozitiv cu unde electromagnetice si ultrasunete anti soareci (220mp) - PR 500.3Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

120,74 RON cu TVA

Dispozitiv cu unde electromagnetice si ultrasunete anti soareci (220mp) - PR 500.3

 

Model: PR500.3

Mod de functionare: ultrasunete/unde electromagnetice

Aplicabilitate: acasa, dormitor, sufragerie, hol, bucatarie, hambare, soproane, pivnite, poduri, spatii publice, grajduri, etc.
Alimentare: 220V
Consum: 7W
Produs in Bulgaria
Suprafata acoperita: 220 mp
Garantie comerciala: 24 luni (pers. fizice) 12 luni (pers juridice)
Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara, taxa transport: 15 ron/tva inclus

Cum scapam de soarecii din casa?

Dispozitivul combina actiunea ultrasunetelor, cu cea a undelor electromagnetice si a unei lampi stroboscopice. Ultrasunetele emise de aparatul anti soareci prin intermediul unei boxe speciale sunt sunete de inalta frecventa ce vor afecta sistemul central nervos al daunatorilor. Undele electromagnetice vor strabate instalatia electrica a casei, inconjurand-o cu un camp electromagnetic, ce va alunga soarecii din pereti, din spatele peretilor si plafoanelor false, de sub podele, din tocurile usilor si ferestrelor, etc. Lampa stroboscopica va emite o puternica lumina, intermitenta, ce va spori eficienta aparatului, ajutand la obtinerea unui efect de panica mai mare in randul daunatorilor.

Instalarea dispozitivului:

Dispozitivul anti-soareci se poate alimenta la orice priza normala, de 220V. Recomandam alimentarea aparatului la o priza aparenta, expusa, intr-o zona deschisa. Nu amplasati dispozitivul in spatele mobilierului sau in spatele perdelelor. Imediat ce a fost alimentat, aparatul va incepe sa lucreze in modul electromagnetic. In partea dreapta a aparatului se gaseste un buton, pt. comutarea ultrasunetelor. In partea stanga, regasim butonul pt. pornirea sau oprirea lampii stroboscopice (lampa se aprinde dupa aproximativ 30 de secunde de la alimentarea cu energie)

Produs ecologic:

Nu foloseste substante chimice
Nu produce zgomot (in modul electromagnetic)
Nu atrage atentia si nu afecteaza mediul inconjurator, animalele de companie mari sau oamenii.

Atentie:

*In cazul acestui aparat cu ultrasunete si unde electromagnetice, pt. a combate un spectru mai larg de daunatori, ultrasunetele sunt intr-un spectru de frecventa perceptibil de urechea umana. Deoarece este deranjant pt. oameni, recomandam fie sa folositi aparatul in zone in care nu stati (pivnite, poduri, etc.), fie pozitionati aparatul doar in modul de lucru electromagnetic.
*Suprafata acoperita de aparat poate varia, putand fi afectata de mobilier, pereti, geamuri, etc. Pentru o eficienta maxima, recomandam folosirea de mai multe aparate simultan, sau in combinatie cu capcane clasice.
*Este posibil sa dureze o perioada de timp pana cand zona dvs. va fi curata si fara daunatori. Aparatele vor emite ultrasunete imediat ce au fost introduse in priza. Daunatorii pot parasi zona definitiv in maxim 15-20 de zile, timp in care veti observa o crestere a activitatii lor.