Dispozitiv electronic cu ultrasunete anti lilieci (120 mp) - Radarcan 11RCComanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

111,28 RON cu TVA

Dispozitiv electronic cu ultrasunete anti lilieci (120 mp) - Radarcan 11RC

 

Denumire produs: 11RC

Producator: Radarcan (Spania)

Metoda combatere: ultrasunete
Alimentare: 110-230V / 30-60mA
Suprafata acoperita: 120mp
Consum: 11W
Dimensiuni: 116x95x42mm
Aplicabilitate: locuinte, spatii publice, spatii comerciale, mansarde, soproane, biblioteci, in sali de mese, etc.
Garantie comerciala: 24 luni (pers. fizice) 12 luni (pers juridice)
Livrare oriunde in tara prin curier rapid, taxa transport: 15 ron/tva inclus

Cum functioneaza:

Aparatul anti lilieci emite ultrasunete, care sunt unde sonore de inalta frecventa, peste 20.000 hertzi, limita maxima absoluta la care un om adult sanatos poate auzi. Insa aceste sunete, imperceptibile pt. urechea umana, sunt percepute ca pericol de anumiti daunatori. Acestia vor fi nevoiti sa paraseasca zona acoperita de aparat, fiind constant bombardati cu aceste unde ultrasonice.

In cazul liliecilor, aparatul actioneaza altfel. Acestia sunt animale nocturne, aproape oarbe, ce vaneaza hrana la adapostul intunericului. In acest scop, au trebuit sa isi ascuta alte simturi pt. a se orienta si a se deplasa. Astfel, liliecii emit sunete, care se lovesc de obiectele din jur, si se reflecta inapoi ca un ecou, liliacul localizand astfel potentiale obstacole. Functioneaza in acelasi mod ca si radarele.

Practic, Radarcan SC-11RC actioneaza ca un sistem de bruiaj, interferind cu ultrasunetele emise de liliac. In acest fel, acesta nu va mai reusi sa isi gaseasca drumul, isi va pierde orientarea si nu va patrunde in zona acoperita de aparat, care este in suprafata de 120 mp.

Instalare:

Pentru a pune in functiune aparatul, doar trebuie sa il introduceti in priza, si acesta va incepe sa emita ultrasunetele. Dvs. nu veti auzi nimic, dar doua leduri, unul de culoare rosie, altul de culoare verde, vor indica buna functionare a aparatului, respectiv emiterea de ultrasunete. Acest aparat cu ultrasunete se pozitioneaza pe o suprafata plana, fara insa sa ii obturati boxa situata pe panoul frontal cu niciun obiect solid.

Intrucat ultrasunetele nu trec prin pereti sau obiecte solide, va informam ca suprafata acoperita de aparat, care este de aproximativ 120 mp, poate fi afectata. Partea inferioara a aparatului este prevazuta cu 3 pad-uri din material moale, pt. a proteja atat carcasa aparatului cat si suprafata pe care este asezat acesta. Lungimea firului de alimentare este suficienta pt. a va permite sa amplasati aparatul in pozitia dorita.

Produs ecologic:

Modern si discret. Constructia aparatului este una foarte robusta. Carcasa este facuta din material plastic de foarte buna calitate. Designul este unul modern, ce se potriveste in orice ambient, fara a atrage atentia asupra sa.

Siguranta in exploatare. Acest aparat nu va dauna omului sau animalelor de companie ale acestuia. Intrucat este complet silentios, si nu foloseste substante toxice, poate fi folosit cu incredere in orice mediu interior.