Dispozitiv electronic portabil pentru alungarea cainilor (10 mp) - Radarcan SC35Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

96,77 RON cu TVA

Dispozitiv electronic portabil pentru alungarea cainilor (10 mp) - Radarcan SC35

 

Denumire produs: SC-35

Producator: Radarcan (Spania)

Aplicabiltate: postasi, biciclisti, joggeri, politisti, echipe de interventie, curieri, femei, batrani si persoane cu fobii de caini, etc.
Alimentare: 1 x 9V
Dimensiuni: 125x60x27mm
Distanta acoperita: 10 m
Garantie comerciala: 24 luni (pers. fizice) 12 luni (pers. juridice)
Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara, taxa transport: 15 ron/tva inclus

Descriere produs:

Aparatul anticaini emite unde ultrasonice, menite sa tina la distanta cainii agresivi, sau pt. educarea celor de companie. Ultrasunetele emise de aparat sunt sunete de inalta frecventa, peste 20.000 Hz, pe care omul nu le poate auzi, dar cainii le vor percepe acut. Aparatul anti caini se alimenteaza cu o baterie de 9V. Are un buton cu 2 frecvente prestabilite.

Pozitia I va emite ultrasunete pe o frecventa ce va alunga cainii agresivi, iar pozitia II, ce emite o frecventa mai "usoara", se poate folosi in dresarea cainilor de companie. Aparatul se indreapta inspre animal, si apoi se apasa butonul pe frecventa dorita, I sau II. LED-ul rosu situat langa buton se va aprinde, indicand faptul ca aparatul functioneaza in parametri normali. Cainele poate receptiona ultrasunetele pana la o distanta de 10 m, in functie de auzul si varsta acestuia.

Avantaje:

Foarte usor si compact, ideal pentru a fi purtat de oricine, oriunde.
Va protejeaza de atacul si muscatura cainilor agresivi sau comunitari, intr-un mod simplu, si care nu pune in pericol nici viata cainelui.
Poate fi folosit deasemenea si in educarea cainilor domestici, si dezobisnuirea acestora de anumite obiceiuri, cum ar fi devastarea gradinilor, roaderea papucilor, latratul excesiv, etc. Constructie robusta, materiale calitative, ergonomie sporita.
Poate fi purtat de doamne si domnisoare, copii, batrani, postasi, biciclisti, joggeri, politisti, echipele de interventie rapide, etc.
Pentru ca oamenii nu pot auzi ultrasunetele, va puteti antrena propriul caine usor, si fara a deranja vecinii.